Укр
Рус
Мясний рулет Другі страви Російська кухня

М’ясний рулет з фаршу з грибами

( 4.7500 4 520 20 оцінок)

2445 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
М’ясний рулет з фаршу з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Що мені подобається в цьому рецепті, так це те, що все готується в кухонному комбайні, а це, звичайно - ж економія часу. І все, що мені потрібно зробити, це помістити страву в духовку і протягом 45 хвилин займатися іншими справами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясний рулет з фаршу з грибами" (на 100 грам)

  • Білки12.3 гр.
  • Жири8.8 гр.
  • Вуглеводи2.6 гр.
  • Калорії145 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть приготування страви з підготовки головних інгредієнтів. А саме: досить великого розміру печериці промийте холодною водою і розділіть на дві порції. Одну частину грибів наріжте дрібно на обробній дошці.

Крок - 1
02

Другу порцію печериць, не розрізаючи, помістіть в чашу кухонного комбайна, слідом за ними помістіть очищену від лушпиння і крупно нарізану цибулю.

Крок - 2
03

Далі киньте цілі стручки зеленого перцю чилі (попередньо очистивши від хвостика і насіння), очищені від лушпиння зубчики часнику і, накривши комбайн кришкою, почніть подрібнювати ці інгредієнти.

Крок - 3
04

Тепер відкрийте чашу і додайте в неї яловичий фарш, приправте вашими улюбленими спеціями до м'яса і чорним меленим перцем. Потім рясно посоліть, вбийте одне яйце і продовжуйте збивати до повного об'єднання продуктів.

Крок - 4
05

  Потім засипте до утвореною м'ясної суміші заздалегідь підготовлені хлібні крихти і нашатковану зелень коріандру. Ще раз все ретельно збийте, а потім викладіть вміст чаші кухонного комбайна в глибоку миску, перемішавши ще раз вже кухонною лопаткою.

Крок - 5
06

Для того, щоб дізнатися чи такої консистенції і смаку підготована м'ясна маса, помістіть сковорідку на плиту, налийте в неї олію і розігрійте. У киплячу олію киньте невеликий шматочок м'ясної суміші, підсмажте і, спробувавши, визначте, чи всього достатньо.

Крок - 6
07

Якщо вам все підійшло до смаку, тоді перемістіть половину м'ясної суміші в попередньо змащену олією форму для випічки.

Крок - 7
08

Далі викладіть раніше відварені і очищені від шкірки яйця (не потрібно їх подрібнювати, викладаємо цілими), накрийте залишившоюся частиною м'ясної маси і відправте в попередньо розігріту духовку до 200 градусів на 45-50 хвилин.

Крок - 8
09

Самі займіться приготуванням соусу для майбутнього м'ясного рулету. Для цього помістіть неглибоку сковороду на плиту, налийте в неї рослинну олію і розігрійте. Далі закиньте в гарячу олію раніше нарізані печериці і обсмажуйте, постійно помішуючи, близько 10 хвилин.

Крок - 9
10

Для того, щоб надати більш насичений смак майбутньому соусу дістаньте з духовки запікаючий рулет і вилийте утворений з нього жир в сковорідку до грибів. Ретельно перемішайте вміст сковороди, а рулет відправте в духовку запікатися далі.

Крок - 10
11

Для невеликого згущення грибного соусу, додайте в сковорідку трохи крохмалю і, ще раз все добре перемішавши, приберіть з вогню.

Крок - 11
12

Після закінчення потрібного часу, дістаньте готовий рулет з духовки і залиште охолодитися. Потім наріжте м'ясний рулетик порційно і розкладіть по тарілках.

Крок - 12
13

Подавайте запечений м'ясний рулет зі свіжими овочами, полив підготовленим грибним соусом.  

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара 30 4 2 з 5 - детальніше -
Торт Спартак - покроковий рецепт, фото 1 Торт Спартак 120 7 3 з 5 - детальніше -
Налисники з капустою і грибами - покроковий рецепт, фото 1 Налисники з капустою і грибами 65 4 3 з 5 - детальніше -
Свинина з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Свинина з підливою 45 4 3 з 5 - детальніше -