Що мені подобається в цьому рецепті, так це те, що все готується в кухонному комбайні, а це, звичайно - ж економія часу. І все, що мені потрібно зробити, це помістити страву в духовку і протягом 45 хвилин займатися іншими справами.
Почніть приготування страви з підготовки головних інгредієнтів. А саме: досить великого розміру печериці промийте холодною водою і розділіть на дві порції. Одну частину грибів наріжте дрібно на обробній дошці.
Другу порцію печериць, не розрізаючи, помістіть в чашу кухонного комбайна, слідом за ними помістіть очищену від лушпиння і крупно нарізану цибулю.
Далі киньте цілі стручки зеленого перцю чилі (попередньо очистивши від хвостика і насіння), очищені від лушпиння зубчики часнику і, накривши комбайн кришкою, почніть подрібнювати ці інгредієнти.
Тепер відкрийте чашу і додайте в неї яловичий фарш, приправте вашими улюбленими спеціями до м'яса і чорним меленим перцем. Потім рясно посоліть, вбийте одне яйце і продовжуйте збивати до повного об'єднання продуктів.
Потім засипте до утвореною м'ясної суміші заздалегідь підготовлені хлібні крихти і нашатковану зелень коріандру. Ще раз все ретельно збийте, а потім викладіть вміст чаші кухонного комбайна в глибоку миску, перемішавши ще раз вже кухонною лопаткою.
Для того, щоб дізнатися чи такої консистенції і смаку підготована м'ясна маса, помістіть сковорідку на плиту, налийте в неї олію і розігрійте. У киплячу олію киньте невеликий шматочок м'ясної суміші, підсмажте і, спробувавши, визначте, чи всього достатньо.
Якщо вам все підійшло до смаку, тоді перемістіть половину м'ясної суміші в попередньо змащену олією форму для випічки.
Далі викладіть раніше відварені і очищені від шкірки яйця (не потрібно їх подрібнювати, викладаємо цілими), накрийте залишившоюся частиною м'ясної маси і відправте в попередньо розігріту духовку до 200 градусів на 45-50 хвилин.
Самі займіться приготуванням соусу для майбутнього м'ясного рулету. Для цього помістіть неглибоку сковороду на плиту, налийте в неї рослинну олію і розігрійте. Далі закиньте в гарячу олію раніше нарізані печериці і обсмажуйте, постійно помішуючи, близько 10 хвилин.
Для того, щоб надати більш насичений смак майбутньому соусу дістаньте з духовки запікаючий рулет і вилийте утворений з нього жир в сковорідку до грибів. Ретельно перемішайте вміст сковороди, а рулет відправте в духовку запікатися далі.
Для невеликого згущення грибного соусу, додайте в сковорідку трохи крохмалю і, ще раз все добре перемішавши, приберіть з вогню.
Після закінчення потрібного часу, дістаньте готовий рулет з духовки і залиште охолодитися. Потім наріжте м'ясний рулетик порційно і розкладіть по тарілках.
Подавайте запечений м'ясний рулет зі свіжими овочами, полив підготовленим грибним соусом.
Випадкові рецепти