Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Українська кухня

М’ясний рулет у тісті

( 4.8571 4 521 21 оцінка)

2460 - переглядів
80 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
М’ясний рулет у тісті - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Чекаєте гостей і ще не вирішили чим їх приємно здивувати, можу запропонувати смачну запіканку - м'ясний рулет, але не просто рулет, а в тісті. Часу на кухні проведете не дуже багато, але гостей здивуєте точно цією смачною, легкою і оригінальною стравою. Тим більше, що тісто можна не готувати, а взяти готове листкове.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясний рулет у тісті" (на 100 грам)

  • Білки10.2 гр.
  • Жири17.9 гр.
  • Вуглеводи1.4 гр.
  • Калорії216 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку включіть на розігрів духову шафу. Підготуйте лист для випікання, змастивши його дно вершковим маслом.

Крок - 1
02

Шматочок сиру моцарелла помістіть в глибоку посудину, залийте молоком і збийте міксером або звичайним вінчиком до однорідної маси. Потім додайте яйця і знову добре усе збовтайте в піну.

Крок - 2
03

Червоний солодкий перець вимийте холодною водою, очистіть від насіння і серцевини, поріжте дрібними кубиками і додайте в збиту сирну суміш. Також киньте туди ж нашатковану зелень цибулі, рясно посоліть і посипте чорним меленим перцем, добре все перемішайте. Таким чином ви безумовно приготуєте суміш для омлету.

Крок - 3
04

В розігрітій неглибокій сковорідці розтопіть на середньому вогні вершкове масло, вилийте туди приготовану яєчно - молочну суміш з овочами і смажте, постійно помішуючи кухонною лопаткою, до утворення каше подібної суміші.

Крок - 4
05

Шинку наріжте невеликими тонкими скибочками середньої величини. Сир Чеддер натріть на крупній тертці або наріжте тонкою стружкою.

Крок - 5
06

Тепер приступайте до наповнення і закручюванню самого рулету. Візьміть два прямокутні пласта листкового тіста, з'єднайте і скріпіть між собою.

Крок - 6
07

Посередині тіста по всій довжині покладіть шматочки шинки, зверху викладіть підсмажений омлет. На яєчну начинку зверху потрусіть тертий сир.

Крок - 7
08

По листковим пластам, за допомогою ножа для тіста, зробіть надрізи і загорніть начинку навхрест, утворивши пиріг. Акуратно, але щільно притисіть сире тісто до нижньої частині пирога, щоб при випіканні начинка не випала.

Крок - 8
09

Верх згорнутого рулету змастіть збитим яйцем, це утворить апетитну кірочку. А далі викладіть пиріг на деко, змащене маслом, і відправте в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів.

Крок - 9
10

Витримайте в духовці протягом 40 хвилин, дістаньте, остудіть перед нарізкою хвилин 10 і, розділивши часточками, подавайте до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Нутелла без молока - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла без молока 45 2 3 з 5 - детальніше -
Фондю шоколадне - покроковий рецепт, фото 1 Фондю шоколадне 45 1 3 з 5 - детальніше -
Гірчиця рецепт по дсту - покроковий рецепт, фото 1 Гірчиця рецепт по дсту 40 1 2 з 5 - детальніше -
Кесаділья по-грецьки - покроковий рецепт, фото 1 Кесаділья по-грецьки 55 2 3 з 5 - детальніше -