Укр
Рус
Мясний рулет Другі страви Українська кухня

М’ясний рулет у фользі

( 4.9091 4 522 22 оцінки)
2163 - переглядів
100 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
М’ясний рулет у фользі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У фользі

опис

Інгредієнти

  • Лутига 1/2 скл.
  • Вода 1/2 скл.
  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Індичка 1 г.
  • Яйце 1 шт.
  • Соєвий соус 4 ст.л
  • Паста томат 1 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Цукор тростинний 2 ст.л
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Зерна лободи замочіть в холодній воді на деякий час. Помістіть глибоку каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Потім перенесіть промиту лободу в киплячу воду і відварюйте на високій температурі до повного випаровування води і розм'якшення зерен, від 15 до 20 хвилин. Потім відставте в бік для охолодження.

Крок - 1
02

Увімкніть духовку для розігріву до 180 градусів C. А самі помістіть невелику сковороду на плиту, налийте в неї рослинну олію і добре розігрійте. Очистіть від лушпиння і наріжте дрібними квадратами ріпчасту цибуля, а потім відправте в киплячу олію.

Крок - 2
03

Обсмажуйте цибулю, постійно помішуючи, поки вона не пом'якшиться і не стане напівпрозорою, близько 5 хвилин. Додайте в сковороду раніше очищену від лушпиння і подрібнений (зручним для вас методом) часник і готуйте ще хвилину, потім приберіть ємність з плити, щоб охолодити.

Крок - 3
04

В глибоку миску киньте фарш індички, додайте відварену лободу. Далі всипте обсмажену цибулю, вбийте одне яйце і залийте соєвий соус.

Крок - 4
05

Тепер додайте томатну пасту, рясно посоліть і пріперчіть чорним меленим перцем і за допомогою кухонної лопатки вимісіть вміст миски до утворення однорідної густої суміші.

Крок - 5
06

Неглибокий деко добре покрийте фольгою і помістіть в нього вимішену м'ясну суміш, сформувавши з неї буханку.

Крок - 6
07

Тепер займіться приготуванням глазурі для покриття мясного рулету. Змішайте в мисці коричневий цукор, 2 чайні ложки соєвого соусу і 1 чайну ложку теплої води. Акуратно змішайте до утворення однорідної суміші.

Крок - 7
08

Втирайте утворену глазур в верхню частину мясного рулету і відправляйте деко в попередньо розігріту духовку.

Крок - 8
09

Випікайте м'ясну суміш, поки вона не втратить рожевість в м'ясі і не набуде легку золотисту скориночку, близько 50 хвилин. Дайте м'ясному рулету охолонути протягом 10 хвилин до нарізки і подачі.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат з квасолею по-грецьки - покроковий рецепт, фото 1 Салат з квасолею по-грецьки 50 4 3 з 5 - детальніше -
Найсмачніший салат олів’є - покроковий рецепт, фото 1 Найсмачніший салат олів’є 45 6 3 з 5 - детальніше -
Класичні шоколадні маффіни - покроковий рецепт, фото 1 Класичні шоколадні маффіни 55 3 3 з 5 - детальніше -