Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Українська кухня

М’ясний рулет у фользі

( 4.9091 4 522 22 оцінки)

2375 - переглядів
100 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
М’ясний рулет у фользі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У фользі

опис

Інгредієнти

Харчова цінність страви "М’ясний рулет у фользі" (на 100 грам)

  • Білки5.3 гр.
  • Жири9.5 гр.
  • Вуглеводи24 гр.
  • Калорії205 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Зерна лободи замочіть в холодній воді на деякий час. Помістіть глибоку каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Потім перенесіть промиту лободу в киплячу воду і відварюйте на високій температурі до повного випаровування води і розм'якшення зерен, від 15 до 20 хвилин. Потім відставте в бік для охолодження.

Крок - 1
02

Увімкніть духовку для розігріву до 180 градусів C. А самі помістіть невелику сковороду на плиту, налийте в неї рослинну олію і добре розігрійте. Очистіть від лушпиння і наріжте дрібними квадратами ріпчасту цибуля, а потім відправте в киплячу олію.

Крок - 2
03

Обсмажуйте цибулю, постійно помішуючи, поки вона не пом'якшиться і не стане напівпрозорою, близько 5 хвилин. Додайте в сковороду раніше очищену від лушпиння і подрібнений (зручним для вас методом) часник і готуйте ще хвилину, потім приберіть ємність з плити, щоб охолодити.

Крок - 3
04

В глибоку миску киньте фарш індички, додайте відварену лободу. Далі всипте обсмажену цибулю, вбийте одне яйце і залийте соєвий соус.

Крок - 4
05

Тепер додайте томатну пасту, рясно посоліть і пріперчіть чорним меленим перцем і за допомогою кухонної лопатки вимісіть вміст миски до утворення однорідної густої суміші.

Крок - 5
06

Неглибокий деко добре покрийте фольгою і помістіть в нього вимішену м'ясну суміш, сформувавши з неї буханку.

Крок - 6
07

Тепер займіться приготуванням глазурі для покриття мясного рулету. Змішайте в мисці коричневий цукор, 2 чайні ложки соєвого соусу і 1 чайну ложку теплої води. Акуратно змішайте до утворення однорідної суміші.

Крок - 7
08

Втирайте утворену глазур в верхню частину мясного рулету і відправляйте деко в попередньо розігріту духовку.

Крок - 8
09

Випікайте м'ясну суміш, поки вона не втратить рожевість в м'ясі і не набуде легку золотисту скориночку, близько 50 хвилин. Дайте м'ясному рулету охолонути протягом 10 хвилин до нарізки і подачі.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Такос - покроковий рецепт, фото 1 Такос 60 4 3 з 5 - детальніше -
Булочка з корицею - покроковий рецепт, фото 1 Булочка з корицею 60 3 3 з 5 - детальніше -
Соус кетчуп - покроковий рецепт, фото 1 Соус кетчуп 45 1 2 з 5 - детальніше -