Зерна лободи замочіть в холодній воді на деякий час. Помістіть глибоку каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Потім перенесіть промиту лободу в киплячу воду і відварюйте на високій температурі до повного випаровування води і розм'якшення зерен, від 15 до 20 хвилин. Потім відставте в бік для охолодження.
Увімкніть духовку для розігріву до 180 градусів C. А самі помістіть невелику сковороду на плиту, налийте в неї рослинну олію і добре розігрійте. Очистіть від лушпиння і наріжте дрібними квадратами ріпчасту цибуля, а потім відправте в киплячу олію.
Обсмажуйте цибулю, постійно помішуючи, поки вона не пом'якшиться і не стане напівпрозорою, близько 5 хвилин. Додайте в сковороду раніше очищену від лушпиння і подрібнений (зручним для вас методом) часник і готуйте ще хвилину, потім приберіть ємність з плити, щоб охолодити.
В глибоку миску киньте фарш індички, додайте відварену лободу. Далі всипте обсмажену цибулю, вбийте одне яйце і залийте соєвий соус.
Тепер додайте томатну пасту, рясно посоліть і пріперчіть чорним меленим перцем і за допомогою кухонної лопатки вимісіть вміст миски до утворення однорідної густої суміші.
Неглибокий деко добре покрийте фольгою і помістіть в нього вимішену м'ясну суміш, сформувавши з неї буханку.
Тепер займіться приготуванням глазурі для покриття мясного рулету. Змішайте в мисці коричневий цукор, 2 чайні ложки соєвого соусу і 1 чайну ложку теплої води. Акуратно змішайте до утворення однорідної суміші.
Втирайте утворену глазур в верхню частину мясного рулету і відправляйте деко в попередньо розігріту духовку.
Випікайте м'ясну суміш, поки вона не втратить рожевість в м'ясі і не набуде легку золотисту скориночку, близько 50 хвилин. Дайте м'ясному рулету охолонути протягом 10 хвилин до нарізки і подачі.
Випадкові рецепти