Укр
Рус
Масло домашнє Соуси Корейська кухня

Масло з козячого молока в домашніх умовах

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

832 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Масло з козячого молока в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Домашнє масло приготувати дуже легко, досить змішати вершки 30-36% і трохи часу. Приготувати масло можна двома способами: збивати його блендером (вінчиком) або збивати вершки в закритій банці. Перший спосіб набагато швидше і простіше у виконанні. Домашнє масло красивого жовтого кольору, дуже пахне і смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Масло з козячого молока в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки3 гр.
  • Жири3 гр.
  • Вуглеводи4 гр.
  • Калорії64 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку, запропонуємо використовувати для приготування масла козяче молоко, так як воно має більшу жирність, і це допоможе зібрати вершки густіші і жирніші. Якщо ви маєте справу з дуже свіжим молоком, дайте йому постояти не менше 24 годин, щоб у вершків було достатньо часу, щоб піднятися наверх.

Крок - 1
02

Обережно занурте чистий ополоник в шар вершків і дайте йому наповнитися. Переконайтеся, що ви не занурюєте ополоник занадто глибоко і не занурюєтеся в молоко. Ви побачите різницю: вершки густі і жовтувато-білі, а молоко набагато більш рідке і іноді навіть блакитне.

Крок - 2
03

Перелийте порцію вершків в окрему банку і повторюйте, поки більша частина кремового шару не зникне. Використовуйте отримане молоко для пиття / готування.

Крок - 3
04

Злегка остиглі вершки налийте в чашу блендера або кухонного комбайна. Вершки краще використовувати відразу після збору. Збийте вершки на високій швидкості, до їх загущення. Повинна вийти однорідна дуже густа маса. Слідкуйте, щоб не відскочила рідина. Спочатку вершки будуть поступово густіти, але через кілька хвилин почнуть утворюватися шматочки вершкового масла. Як тільки масло повністю відокремиться від сироватки, викладіть його акуратно на марлю (в кілька шарів) і ретельно відіжміть, відокремивши всю рідину.

Крок - 4
05

Трохи промийте в холодній воді сверсток марлі з маслом, поки не змиєте залишки сколотини. Сформуйте кулю з масла і покладіть її в маслянку, потім охолодіть. Після невеликого охолодження масло з козячого молока, приготоване в домашніх умовах, готове до вживання. Перед тим як змастити маслом хліб, дістаньте його з холодильника, щоб воно розм'якшилося. Смачного.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лазанья з куркою і грибами - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з куркою і грибами 50 6 3 з 5 - детальніше -
Нісуаз з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Нісуаз з тунцем 45 5 3 з 5 - детальніше -
Слойка з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Слойка з яблуками 50 3 3 з 5 - детальніше -