Укр
Рус
Маршмеллоу Десерти Французька кухня

Маршмеллоу

( 4.4000 1 515 15 оцінок)

3463 - переглядів
80 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Маршмеллоу - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Напевно, ви не раз спостерігали, дивлячись американські фільми, як актори п'ють гарячий шоколад або какао в повітряними кондитерськими виробами, схожими на наші зефіркі. Але, виявляється - це не зовсім те, про що ми думали. Виявляється ці ласощі мають не тільки шикарний смак, а ще й гарну назву - маршмеллоу, про який ще не так давно ми навіть не чули. Зате зараз в кожному супермаркеті полки просто рясніють розмаїттям цих солодощів. До речі, маючи бажання, можна і самостійно приготувати маршмеллоу, адже рецепт приготування простий до неможливості. Давайте спробуємо, і повірте, ці ласощі стануть культом у вашій родині.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Маршмеллоу" (на 100 грам)

  • Білки3.1 гр.
  • Жири0.1 гр.
  • Вуглеводи71.2 гр.
  • Калорії301 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Навіть якщо ви ніколи в житті не займалися чимось подібним, не сумнівайтеся, все у вас вийде в кращому вигляді. Якщо раптом ви подумали, що мармеллоу готується так само, як давно відомий зефір, то це зовсім не так. Склад цих ласощів відрізняється від зефіру і зовсім не містить яєць і яблучного пюре. Маршмеллоу готується практично з «нічого», всього-на-всього кілька інгредієнтів, та й то самих повсякденних. Ну що почнемо? Ви ж хочете стати зіркою кондитерської майстерності серед своїх друзів? Спочатку ставимо глибоку миску і поміщаємо в неї густе ситечко. Засипаємо в нього цукрову пудру і кукурудзяну муку. Ретельно просіюємо ці інгредієнти, щоб не траплялися ні в якому разі грудочки. За допомогою вінчика змішуємо ці інгредієнти.

Крок - 1
02

У глибоку форму викладаємо пергамент, злегка змащуємо його рослинним рафінованим маслом і ще раз просіваємо туди частину цукрової суміші.

Крок - 2
03

Тепер в окрему посудину викладаємо желатин і заливаємо гарячою водою. Розмішуємо суміш до повного розчинення желатину.

Крок - 3
04

У каструлю або сотейник засипаємо цукор і заливаємо водою. Розмішуємо і доводимо до кипіння. Періодично помішуючи, варимо цукровий сироп до густої консистенції. Щоб перевірити готовність сиропу, можна його краплю опустити в холодну воду, він повинен кристалізуватися.

Крок - 4
05

Тепер зменшуємо вогонь і вливаємо в цукровий сироп розчинений желатин. Добре перемішуємо і знімаємо каструлю з плити.

Крок - 5
06

Переливаємо вміст каструлі в глибоку миску і за допомогою міксера збиваємо в густу піну. Коли маса буде досить густою, додаємо екстракт ванілі і знову добре збиваємо.

Крок - 6
07

Половину загустылої маси викладаємо у форму з пергаментом і лопаткою рівномірно розподіляємо по всій поверхні.

Крок - 7
08

У масу, що залишилася додаємо рожевий барвник, змішуємо міксером і заливаємо поверх білої маси. Теж вирівнюємо за допомогою лопатки, зверху посипаємо цукровою пудрою з борошном. Після цього посудину з приготовленою масою відправляємо в холодильник і витримуємо 6-8 годин.

Крок - 8
09

По закінченню цього часу дістаємо форму з кондитерським виробом, акуратно знімаємо пергамент, а застиглу масу гострим ножем, змащеним цукровою масою, ріжемо довгими смужками. Пересипаємо вироби цукровою сумішшю з борошном і ріжемо на квадратики однакового розміру. Обвалюємо готові маршмеллоу в цукор з борошном і викладаємо гіркою на блюдо.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -
Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Пісний розсольник 45 6 3 з 5 - детальніше -
Крем білковий з ваніллю - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий з ваніллю 30 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

М’ясний рулет з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з яловичини 90 5 3 з 5 - детальніше -
Рататуй в духовці з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй в духовці з сиром 75 5 3 з 5 - детальніше -
Риба, запечена під "шубою" - покроковий рецепт, фото 1 Риба, запечена під "шубою" 30 3 2 з 5 - детальніше -
Кіш зі шпинатом і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Кіш зі шпинатом і сиром 60 3 3 з 5 - детальніше -