Укр
Рус
Маршмеллоу Десерти Російська кухня

Маршмеллоу з какао

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

1357 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Маршмеллоу з какао - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Маршмеллоу найчастіше використовують як смачну добавку в каву або какао, їм посипають морозиво і багато інших десертів. Але приготований в домашніх умовах, маршмеллоу виходить просто запаморочний і цілком гідно виглядає як самостійний десерт. За допомогою цього рецепта ви приготуєте маршмеллоу з какао. Ніжний шоколадний смак цього десерту приведе вас у захват, і маршмеллоу стане невід'ємною частиною ваших кондитерських вишукувань для сім'ї та гостей.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Маршмеллоу з какао" (на 100 грам)

  • Білки8.7 гр.
  • Жири2.2 гр.
  • Вуглеводи83.7 гр.
  • Калорії390 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Рецептом приготування маршмеллоу з какао ви приємно здивуєтеся, адже він простий, як двічі два. Спочатку в окрему ємність вливаємо 3 столових ложки тепленької води, а потім додаємо какао порошок і ретельно перемішуємо їх. Повинна вийти густа, тягуча шоколадна маса.

Крок - 1
02

Після цього в глибоку ємність наливаємо трохи води і додаємо желатин. Тепер його потрібно гарненько розмішати, а потім додамо какао і поставимо все це збивати. Якщо ж у вас ручний міксер, тоді приділіть кілька хвилин, щоб збити вміст в однорідну масу. У процесі збивання ви побачите, як будуть утворюватися желатинові гранули, схожі на грудочки. Але це не страшно, в процесі подальшого приготування, вони розчиняться.

Крок - 2
03

Отже, після цього в сотейник насипаємо цукор, трохи води, додаємо глюкозний сироп і відправляємо на плиту. Готуємо це на маленькому вогні, постійно перемішуючи, поки цукор не розчиниться. Коли суміш почне закипати, продовжуємо гарненько перемішувати, щоб не підгоріло, і готуємо ще пару-трійку хвилин.

Крок - 3
04

У нас вийде прозора карамельна суміш, не зовсім густа, але й не рідка по консистенції. Сотейник знімаємо з вогню і максимально акуратно вводимо вміст в шоколадно-желатинову суміш, яку знову починаємо збивати.

Крок - 4
05

Наш сироп гарячий і може бризкатися, тому вливаємо його потроху. Коли весь вміст сотейника буде вже в ємності з зефірною масою, включаємо міксер на обороти побільше і продовжуємо збивати хвилин п'ять, поки не утвориться красива пишна маса, яка стала значно світліше. Гострих піків чекати не потрібно, маса буде не така густа, як для зефіру.

Крок - 5
06

Тепер застилаємо деко або форму для запікання пергаментним папером і виливаємо нашу ароматну суміш. Після цього відправляємо маршмеллоу в холодильник на кілька годин або найкраще на ніч.

Крок - 6
07

Дістаємо з форми застиглу, але при цьому м'яку масу і нарізаємо її на порційні десертики. Можна посипати кукурудзяним крохмалем або цукровою пудрою, але це на ваш розсуд. Ніжний, смачний, ароматний і супер смачний маршмеллоу з какао готовий до вживання. Кличте всіх до столу пробувати це чудове частування.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Плов з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою 60 6 3 з 5 - детальніше -
Шашлик з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з баранини 35 8 2 з 5 - детальніше -
Свинячий паштет - покроковий рецепт, фото 1 Свинячий паштет 60 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Печінковий торт з морквою - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт з морквою 65 6 4 з 5 - детальніше -
Ескалоп з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Ескалоп з телятини 60 4 3 з 5 - детальніше -
Болоньєзе - покроковий рецепт, фото 1 Болоньєзе 50 3 3 з 5 - детальніше -