Укр
Рус
Маршмеллоу Десерти Російська кухня

Маршмеллоу в домашніх умовах

( 5.0000 5 513 13 оцінок)

1437 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Маршмеллоу в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Маршмеллоу - смачна і легка солодкість з м'якою будовою. Десерт нагадує чимось зефір. Створити маршмеллоу в домашніх умовах зовсім не складно, головне дотримуватися деяких правил.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Маршмеллоу в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки6.6 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи66 гр.
  • Калорії290 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Висипати в чашу кухонного комбайна желатин. Додайте до нього половину води і залиште, для того, щоб желатин набряк і придбав желеобразний стан. Візьміть окрему невелику каструлю або сотейник. Висипте туди цукор, другу половину води, сіль і кукурудзяний сироп. Поставте ємність з інгредієнтами на плиту, перемішайте. Готуйте на середньому вогні приблизно 8-10 хвилин, потрібно щоб сироп трохи прокипів.

Крок - 1
02

Поверніться до желатину. Якщо він вже повністю наситився водою, розмішайте його вінчиком. Потім включіть комбайн на низьку швидкість і вливайте тонкою цівкою сироп, щоб він добре з'єднався з желатином. Також висипте ванілін.

Крок - 2
03

Потім збільшіть швидкість міксера і збивайте до тих пір, поки маса не стане дуже густою, це займе близько 10-13 хвилин. На останній хвилині збивання ви можете додати харчовий барвник або смакову добавку, яку ви хочете.

Крок - 3
04

Поки працює кухонний комбайн, підготуйте форму для зефіру. Можете взяти деко розміром 33*22 сантиметри, бажано з високими бортиками. Змастіть його невеликою кількістю рослинного масла і застеліть дно пергаментним папером, це полегшить видалення зефіру пізніше.

Крок - 4
05

Тепер використовуючи сито, посипте щедро деко частиною цукровою пудрою і бортики теж, нахиляючи деко в різні боки, щоб пудра зсипалася і на них. Таким чином, зефір не буде прилипати.

Крок - 5
06

Викладіть в деко збиту, густу і дуже липку масу, використовуючи лопатку, трохи змочену водою або якимось жиром (але дуже малою кількістю). Розподіліть масу рівномірно по формі. Вирівняйте її поверхню за допомогою лопатки і посипте цукровою пудрою, щоб на поверхні не утворювалася кірка.

Крок - 6
07

Залиште форму з солодкою масою на столі, дайте їй висохнути протягом 8 годин, або залиште на ніч. Через зазначений час солодка маса висохла і перетворилася в маршмеллоу. Акуратно викладіть його на попередньо посипану цукровою пудрою обробну дошку. Зніміть пергаментний папір.

Крок - 7
08

Ще раз посипте цукровою пудрою. Розріжте пласт спочатку на смуги, а потім на квадрати або прямокутники будь-яких розмірів. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Локшина домашня - покроковий рецепт, фото 1 Локшина домашня 40 4 3 з 5 - детальніше -
Шашлик з курки - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з курки 40 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Вермішель з оливками - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель з оливками 20 3 1 з 5 - детальніше -
Суп харчо з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Суп харчо з яловичини 75 6 3 з 5 - детальніше -
Багет в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Багет в домашніх умовах 75 1 3 з 5 - детальніше -
Шоколадний фондан без яєць - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний фондан без яєць 60 2 3 з 5 - детальніше -