Укр
Рус
Маршмеллоу Десерти Російська кухня

Маршмеллоу на глюкозному сиропі

( 4.8000 4 510 10 оцінок)

1547 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Маршмеллоу на глюкозному сиропі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Ніжна, повітряна і дуже м'яка солодкість з красивою назвою маршмеллоу - це популярний кондитерський виріб, який широко використовується в якості смачної добавки до гарячих напоїв, а також як прикраса багатьох десертів. Маршмеллоу ще називають американським зефіром. Приготувати такі ласощі в домашніх умовах теж можна і ми з радістю вам в цьому допоможемо. Рецепт маршмеллоу на глюкозного сиропі - це відмінний варіант створити на своїй кухні неймовірний кондитерський виріб, від якого будуть в захваті ваші домашні та гості.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Маршмеллоу на глюкозному сиропі" (на 100 грам)

  • Білки12.5 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи81.9 гр.
  • Калорії382 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приємні, м'які і трохи тягучі солодкі зефірки з незвичайним смаком - це те, що потрібно, щоб порадувати домочадців за чаюванням або здивувати гостей своїми кондитерськими здібностями. Почати слід з того, що в ємність наливаємо півсклянки води і засипаємо желатин. Вода не повинна бути гарячою, інакше желатин схопиться грудками. Розмішуємо желатин і залишаємо його набухати.

Крок - 1
02

Після цього в сотейник наливаємо склянку води, засипаємо цукор, відразу додаємо дрібку солі і рідкий мед, а також наливаємо глюкозний сироп. Сироп повинен бути не дуже густим.

Крок - 2
03

Тепер ставимо сотейник на невеликий вогонь. Вміст помішувати, щоб цукор не підгорав. Після того, як суміш закипить, потрібно довести її до температури 110 градусів. Але якщо у вас немає голчастого термометра, просто залишаємо суміш кипіти приблизно хвилин 8, а потім знімаємо сотейник з вогню.

Крок - 3
04

За цей час желатин вже досить набряк, тепер починаємо збивати його міксером, поступово вливаючи нашу солодку суміш. Вливаємо потрошку, постійно збиваємо міксером. Робимо це на невеликих оборотах, щоб таким чином отримати якомога ніжнішу масу.

Крок - 4
05

Продовжуємо збивати кілька хвилин, поки маса не збільшиться в розмірі і не почне перетворюватися в пишну білу піну. На цьому етапі додаємо ванільний екстракт і знову збиваємо. В результаті у нас повинна утворитися густа, біла, повітряна маса кремообразної структури, нагадує збиті білки.

Крок - 5
06

Після цього застилаємо пекарським папером форму або деко. Також її потрібно посипати кукурудзяним крохмалем або цукровою пудрою.

Крок - 6
07

Тепер викладаємо нашу красиву масу в форму, акуратно розрівнюємо лопаткою або руками по всій поверхні форми і залишаємо на кілька годин, щоб наші майбутні маршмеллоу повністю стабілізувати.

Крок - 7
08

Через час виймаємо наш десерт, посипаємо його цукровою пудрою і нарізаємо на красиві квадратики. Маршмеллоу на глюкозному сиропі виходять дуже м'якими, ароматними, смачними.

Крок - 8
09

Ці тягучі ласощі зроблять приємне враження на всіх, кому пощастить пригоститися, адже це дійсно дуже вдалий варіант смачного і простого десерту. Невигадливий і легкий спосіб приготування маршмеллоу на глюкозному сиропі призводить до відмінного результату, і у вас ціла тарілка смачних солодощів. Запропонуйте гостям або домочадцям чашечку ароматного какао або чаю і насолоджуйтеся цим чудовим лакомством.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша 20 5 2 з 5 - детальніше -
Куряча грудка - покроковий рецепт, фото 1 Куряча грудка 30 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Кимчи - покроковий рецепт, фото 1 Кимчи 110 6 4 з 5 - детальніше -
Борщ без буряка - покроковий рецепт, фото 1 Борщ без буряка 55 5 4 з 5 - детальніше -
Мус шоколадний - покроковий рецепт, фото 1 Мус шоколадний 45 3 3 з 5 - детальніше -
Качка святкова - покроковий рецепт, фото 1 Качка святкова 80 6 3 з 5 - детальніше -