Укр
Рус
Маршмеллоу Десерти Російська кухня

Маршмеллоу мордочки

( 4.8889 4 518 18 оцінок)

1768 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Маршмеллоу мордочки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Веселі «маршмеллоу мордочки» приготувати дуже легко і швидко. Порадуйте діточок таким нескладним, але досить апетитним десертом

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Маршмеллоу мордочки" (на 100 грам)

  • Білки4.9 гр.
  • Жири1.8 гр.
  • Вуглеводи54 гр.
  • Калорії251 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку залийте водою листи желатину, дайте трохи постояти, а потім розмішайте до повного розчинення. Поставте на плиту невелику каструлю. Висипати в неї цукор, налийте кукурудзяний сироп і розчинений желатин. Варіть на невеликому вогні після закипання близько 5 хвилин.

Крок - 1
02

Періодично перемішуйте суміш. Потім дайте трошки охолонути. Поки готується сироп, відокремте білки від жовтків. Покладіть білки в окрему глибоку ємність і збийте міксером на високій швидкості до отримання стійких піків.

Крок - 2
03

До збитих білків потроху, тонкою цівкою додайте гарячий сироп і збивайте міксером на середній швидкості до отримання пишної однорідної маси. Маса для зефіру готова. Розділіть її на дві рівні частини. Розлийте в різні ємності.

Крок - 3
04

Приготуйте кавову суміш. Залийте розчинну каву окропом, розмішайте до повного розчинення і остудіть. Ця суміш потрібна для фарбування тіста. В одну з ємностей з половиною маси для маршмеллоу додайте кавову суміш. Перемішайте міксером ще раз, щоб вийшов однотонний колір.

Крок - 4
05

Візьміть два невеликих, але щільних пакетика. Покладіть в один з них білу масу, в другій коричневу. Зріжте кінчик пакетів.

Крок - 5
06

Потім помістіть ці два пакети в кондитерський мішок з круглою насадкою. Вийміть з насадки два хвостика пакетів з масою для маршмеллоу.

Крок - 6
07

На велике деко висипте кукурудзяний крохмаль. Розрівняйте його рівномірним шаром. На поверхні крохмалю зробіть маленькою ложечкою круглі ямочки для личок і ямочки поменше для лапок. Видавіть з кондитерського мішка біло-коричневу масу в великі кухлики.

Крок - 7
08

Потім вийміть пакети з кондитерського мішка і з коричневої маси зробіть маленькі вушка мордочки, а білою масою зробіть бровки і опуклий ніс. Також подушечки на лапках. Розтопіть шоколад, умокнув в нього зубочистку, домалюйте мордочки ведмедиків очки і носик.

Крок - 8
09

Готові мордочки і лапки засипте кукурудзяним крохмалем і залиште застигати не менше ніж на 4 години. Після повного застигання «маршмеллоу личок» акуратно, за допомогою пензлика зніміть зайвий крохмаль з мордочок.

Крок - 9
10

Одягніть на шпажку мордочки з лапками і порадуйте маленьких ласунів прекрасним і веселим частуванням.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник вегетаріанський 35 4 3 з 5 - детальніше -
Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша 30 5 2 з 5 - детальніше -
Крильця - покроковий рецепт, фото 1 Крильця 40 4 3 з 5 - детальніше -
Курча табака - покроковий рецепт, фото 1 Курча табака 45 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тушковане м’ясо з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Тушковане м’ясо з цибулею 90 4 3 з 5 - детальніше -
Медовий торт Чудо - покроковий рецепт, фото 1 Медовий торт Чудо 115 4 3 з 5 - детальніше -
Крем чіз для тортів і капкейків - покроковий рецепт, фото 1 Крем чіз для тортів і капкейків 40 4 3 з 5 - детальніше -