Укр
Рус
Маршмеллоу Десерти Російська кухня

Маршмеллоу мордочки

( 4.8889 4 518 18 оцінок)

2044 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Маршмеллоу мордочки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Веселі «маршмеллоу мордочки» приготувати дуже легко і швидко. Порадуйте діточок таким нескладним, але досить апетитним десертом

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Маршмеллоу мордочки" (на 100 грам)

  • Білки4.9 гр.
  • Жири1.8 гр.
  • Вуглеводи54 гр.
  • Калорії251 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку залийте водою листи желатину, дайте трохи постояти, а потім розмішайте до повного розчинення. Поставте на плиту невелику каструлю. Висипати в неї цукор, налийте кукурудзяний сироп і розчинений желатин. Варіть на невеликому вогні після закипання близько 5 хвилин.

Крок - 1
02

Періодично перемішуйте суміш. Потім дайте трошки охолонути. Поки готується сироп, відокремте білки від жовтків. Покладіть білки в окрему глибоку ємність і збийте міксером на високій швидкості до отримання стійких піків.

Крок - 2
03

До збитих білків потроху, тонкою цівкою додайте гарячий сироп і збивайте міксером на середній швидкості до отримання пишної однорідної маси. Маса для зефіру готова. Розділіть її на дві рівні частини. Розлийте в різні ємності.

Крок - 3
04

Приготуйте кавову суміш. Залийте розчинну каву окропом, розмішайте до повного розчинення і остудіть. Ця суміш потрібна для фарбування тіста. В одну з ємностей з половиною маси для маршмеллоу додайте кавову суміш. Перемішайте міксером ще раз, щоб вийшов однотонний колір.

Крок - 4
05

Візьміть два невеликих, але щільних пакетика. Покладіть в один з них білу масу, в другій коричневу. Зріжте кінчик пакетів.

Крок - 5
06

Потім помістіть ці два пакети в кондитерський мішок з круглою насадкою. Вийміть з насадки два хвостика пакетів з масою для маршмеллоу.

Крок - 6
07

На велике деко висипте кукурудзяний крохмаль. Розрівняйте його рівномірним шаром. На поверхні крохмалю зробіть маленькою ложечкою круглі ямочки для личок і ямочки поменше для лапок. Видавіть з кондитерського мішка біло-коричневу масу в великі кухлики.

Крок - 7
08

Потім вийміть пакети з кондитерського мішка і з коричневої маси зробіть маленькі вушка мордочки, а білою масою зробіть бровки і опуклий ніс. Також подушечки на лапках. Розтопіть шоколад, умокнув в нього зубочистку, домалюйте мордочки ведмедиків очки і носик.

Крок - 8
09

Готові мордочки і лапки засипте кукурудзяним крохмалем і залиште застигати не менше ніж на 4 години. Після повного застигання «маршмеллоу личок» акуратно, за допомогою пензлика зніміть зайвий крохмаль з мордочок.

Крок - 9
10

Одягніть на шпажку мордочки з лапками і порадуйте маленьких ласунів прекрасним і веселим частуванням.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Манна каша - покроковий рецепт, фото 1 Манна каша 20 4 2 з 5 - детальніше -
Локшина домашня - покроковий рецепт, фото 1 Локшина домашня 40 4 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе 30 4 2 з 5 - детальніше -
Курячі котлети - покроковий рецепт, фото 1 Курячі котлети 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Італійський сабайон - покроковий рецепт, фото 1 Італійський сабайон 50 3 3 з 5 - детальніше -
Воловани з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Воловани з креветками 45 3 3 з 5 - детальніше -
Закуска з печінки "Друзі навіки" - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з печінки "Друзі навіки" 120 3 4 з 5 - детальніше -