Новорічне свято - це завжди диво і очікування дива. Причому це стосується всього, в тому числі і оформлення святкового столу. Кожна господиня намагається здивувати своїх рідних і гостей чимось оригінальним і незвичайним. Адже простіше простого купити в магазині готові ковбасні вироби, красиво нарізати і поставити на стіл. А ось приготована власними руками будь-яка страва буде здаватися незвичайною і унікальною. Для такого випадку настійно рекомендую мармуровий рулет з курки новорічний, який послужить відмінною холодною закускою на святковому столі.
Якщо вас лякає той факт, що готується такий рулет досить складно, не панікуйте. Головне зважитися на цей процес і ви самі переконаєтеся, що немає нічого неможливого. Тому настійно рекомендую довго не замислюватися, а придбати необхідні товари і приготувати чудовий мармуровий рулет з курки новорічний. Повірте, у вас вийде дуже ніжна ароматна закуска, соковита, ефектна на вигляд, яка гідно прикрасить святковий стіл. Головне, вибрати гарне м'ясо, а саме курячу вирізку. Курятину потрібно добре промити, видалити жирові прошарки і нарізати великими довгими скибочками, скласти в глибоку миску.
М'ясо полити оливковою олією і трохи посолити. Зубчики часнику очистити від лушпиння, промити і подрібнити, додати до курятини.
Вимиту і трохи просушену зелень петрушки дрібно нашаткувати і кинути в миску.
Тепер необхідно полити м'ясо свіжим медом і посипати сушеним орегано. Потім додати мелену паприку і перець, а на завершення притрусити картопляним крохмалем. Після цього все добре перемішати і залишити ненадовго, щоб курятина рівномірно промаринувалася.
Харчову плівку розстелити на стіл і викласти акуратно рівномірною гіркою куряче м'ясо, плівку загорнути рулетом. Потім помістити в ще одну плівку і загорнути так, щоб сформувався м'ясний рулет. Поставити в холодильник і охолоджувати протягом 30 хвилин.
Після цього глибоке деко змастити злегка оливковою олією і викласти в нього курячий рулет, так, щоб плівка знялася. Помістити деко в духовку і запікати протягом 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Готовий мармуровий рулет вийняти з духовки, охолодити і нарізати. Він відмінно виглядає на зрізі, має неперевершений смак і чарівний аромат Повірте, вам точно вдасться здивувати своїх гостей такою шикарною стравою.
Випадкові рецепти