Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Німецька кухня

Мармуровий рулет з курки новорічний

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

994 - переглядів
70 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Мармуровий рулет з курки новорічний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Новорічне свято - це завжди диво і очікування дива. Причому це стосується всього, в тому числі і оформлення святкового столу. Кожна господиня намагається здивувати своїх рідних і гостей чимось оригінальним і незвичайним. Адже простіше простого купити в магазині готові ковбасні вироби, красиво нарізати і поставити на стіл. А ось приготована власними руками будь-яка страва буде здаватися незвичайною і унікальною. Для такого випадку настійно рекомендую мармуровий рулет з курки новорічний, який послужить відмінною холодною закускою на святковому столі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мармуровий рулет з курки новорічний" (на 100 грам)

  • Білки19 гр.
  • Жири5.8 гр.
  • Вуглеводи7.5 гр.
  • Калорії168 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Якщо вас лякає той факт, що готується такий рулет досить складно, не панікуйте. Головне зважитися на цей процес і ви самі переконаєтеся, що немає нічого неможливого. Тому настійно рекомендую довго не замислюватися, а придбати необхідні товари і приготувати чудовий мармуровий рулет з курки новорічний. Повірте, у вас вийде дуже ніжна ароматна закуска, соковита, ефектна на вигляд, яка гідно прикрасить святковий стіл. Головне, вибрати гарне м'ясо, а саме курячу вирізку. Курятину потрібно добре промити, видалити жирові прошарки і нарізати великими довгими скибочками, скласти в глибоку миску.

Крок - 1
02

М'ясо полити оливковою олією і трохи посолити. Зубчики часнику очистити від лушпиння, промити і подрібнити, додати до курятини.

Крок - 2
03

Вимиту і трохи просушену зелень петрушки дрібно нашаткувати і кинути в миску.

Крок - 3
04

Тепер необхідно полити м'ясо свіжим медом і посипати сушеним орегано. Потім додати мелену паприку і перець, а на завершення притрусити картопляним крохмалем. Після цього все добре перемішати і залишити ненадовго, щоб курятина рівномірно промаринувалася.

Крок - 4
05

Харчову плівку розстелити на стіл і викласти акуратно рівномірною гіркою куряче м'ясо, плівку загорнути рулетом. Потім помістити в ще одну плівку і загорнути так, щоб сформувався м'ясний рулет. Поставити в холодильник і охолоджувати протягом 30 хвилин.

Крок - 5
06

Після цього глибоке деко змастити злегка оливковою олією і викласти в нього курячий рулет, так, щоб плівка знялася. Помістити деко в духовку і запікати протягом 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок - 6
07

Готовий мармуровий рулет вийняти з духовки, охолодити і нарізати. Він відмінно виглядає на зрізі, має неперевершений смак і чарівний аромат Повірте, вам точно вдасться здивувати своїх гостей такою шикарною стравою.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Котлети з гороху - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з гороху 45 3 3 з 5 - детальніше -
Лагман з редькою - покроковий рецепт, фото 1 Лагман з редькою 75 4 3 з 5 - детальніше -
Тако з нутом і соком лайма - покроковий рецепт, фото 1 Тако з нутом і соком лайма 30 3 2 з 5 - детальніше -