Укр
Рус
Мармелад Десерти Російська кухня

Мармелад з желатину

( 4.9375 4 516 16 оцінок)

1493 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Мармелад з желатину - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Хто не згадує про улюблені ласощі з дитинства - мармелад, той не був дитиною. Адже були часи, коли особливого достатку цукерок не було і саме мармелад був одним з головних ласощів. Тим більше, що мармелад не просто смачний десерт, але ще і корисний. Хоча в сучасній кондитерській індустрії все більше використовується всіляких консервантів і барвників, але це не проблема для тих, хто із задоволенням проводить час на власній кухні. І саме таким господаркам, думаю, стане в нагоді наш рецепт, як приготувати в домашніх умовах мармелад з желатину.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мармелад з желатину" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи47.7 гр.
  • Калорії212 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У нашому рецепті ми вам запропонуємо найпростіші інгредієнти, які легко доступні для будь-якої господині. Нам знадобиться фруктовий сік, який ви можете взяти на свій смак і колір, як говориться, а в результаті вийде неймовірно красиві, смачні і досить корисні ласощі. Чим більше різних соків ви використовуєте, тим яскравіше і цікавіше будуть виглядати мармеладні цукерки на вашому столі. До речі, для приготування цього десерту можна використовувати не тільки натуральний фруктовий сік, але також свіжі або заморожені ягоди, або приготований раніше сироп з них.

Крок - 1
02

В першу чергу викладемо в глибоку миску листи желатину, заллємо холодною водою і залишимо для набухання.

Крок - 2
03

Тепер візьмемо апельсиновий сік і виллємо в каструлю. Потім додаємо цукор і доливаємо трохи лимонного соку. Каструлю з вмістом поміщаємо на плиту і помішуючи, щоб розчинився цукор, доводимо до кипіння.

Крок - 3
04

Після цього віджимаємо від води листи желатину і кидаємо їх в каструлю з киплячим соком. Все добре перемішуємо, щоб желатин розчинився в апельсиновому сиропі.

Крок - 4
05

Тепер форму для цукерок, бажано силіконову, у формі сердечок, так наші мармеладки матимуть дуже привабливий і романтичний вид. Наливаємо в формочки приготовлену суміш соку з желатином і залишаємо для повного застигання.

Крок - 5
06

Після цього дістаємо форму з цукерками. У широку тарілку насипаємо цукор і дістаючи мармеладки з форми, обвалюємо кожну в цукор і викладаємо на блюдо.

Крок - 6
07

Смачний, яскравий і красивий мармелад з желатином готовий. Залишилося таким же чином приготувати смачний десерт з свіжовичавленого соку чорниці, а також ананасового соку. Таким чином, ваше лакомство буде різноманітним і стане чудовим доповненням до домашнього чаювання або частування гостей. А ще ви зможете власноруч приготований мармелад сміливо використовувати в якості подарунка.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Картопля з м’ясом по-радянськи - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом по-радянськи 55 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

М’ясний рулет з фаршу з яйцем - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з фаршу з яйцем 60 4 3 з 5 - детальніше -
Песто паста - покроковий рецепт, фото 1 Песто паста 50 1 2 з 5 - детальніше -
Фаршировані яйця з каррі - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані яйця з каррі 20 2 2 з 5 - детальніше -
Томатний соус для шашлику - покроковий рецепт, фото 1 Томатний соус для шашлику 40 1 2 з 5 - детальніше -