Укр
Рус
Мармелад Десерти Українська кухня

Мармелад "Домінікана"

( 4.9130 4 523 23 оцінки)

3207 - переглядів
30 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Мармелад "Домінікана" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Древні ласощі, які мають багатовікову історію, але ще й досі не втратили своєї популярності - це мармелад. Смачні, ароматні фруктові цукерки в цукрі є одними з найулюбленіших в усьому світі. Як правило, мармелад готують з фруктів, ягід або фруктового сиропу з додаванням желатину. Ці ніжні солодощі з різними смаками завжди на ура сприймаються не тільки діточками, а й дорослими. Рецептів приготування такого десерту існує дуже багато. У цій статті ми постараємося докладно розповісти, як приготувати смачні мармеладки в домашніх умовах.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мармелад "Домінікана"" (на 100 грам)

  • Білки3.4 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи62.1 гр.
  • Калорії262 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготування мармеладу - нескладний процес, з яким повинні впоратися навіть початківці кондитери. Для початку в окрему ємність висипаємо желатин і заливаємо його холодною водою. Трохи розмішавши вміст, залишаємо желатин набухати на десять хвилин.

Крок - 1
02

Далі приступаємо до виконання наступного завдання. У сотейник висипаємо цукор, заливаємо його водою і ставимо на вогонь. Постійно перемішуємо все силіконовою лопаткою, щоб цукор не пригорав.

Крок - 2
03

Поступово вміст почне густіти. Коли цукор повністю розчиниться, додаємо в сотейник вже набряклий желатин. Відразу утворюється пишна біла піна, яка впаде з часом.

Крок - 3
04

Також в нашу суміш вливаємо сироп глюкози або кукурудзяний сироп. Ще один інгредієнт, необхідний для приготування нашого десерту, це лимонний сік. Змішавши всі інгредієнти, доводимо вміст до кипіння і знімаємо сотейник з вогню.

Крок - 4
05

Після цього отриману суміш розливаємо в три окремих ємності. Коли маса трохи охолоне, додаємо в кожну з ємностей харчовий наповнювач. В даному рецепті це наповнювачі з манговим смаком, ананасовим і ванільним. Щоб мармеладки виглядали яскраво і красиво, також додаємо харчові барвники різних кольорів. Ви можете використовувати і інші смакові і колірні наповнювачі, які вам сподобаються. На щастя, вони продаються в широкому асортименті в супермаркетах або кондитерських магазинах.

Крок - 5
06

Тепер формуємо самі цукерки. Для цього рекомендуємо використовувати силіконові формочки для цукерок. Попередньо змащуємо їх вершковим маслом за допомогою пензлика, а потім розливаємо наші суміші.

Крок - 6
07

Після цього залишаємо мармелад сохнути на вісім годин. За цей час маса як слід загусне, схопиться і знайде потрібну нам желейну консистенцію. Акуратно дістаємо наші мармеладні цукерки з формочок і обвалюємо кожну з них в цукрі з усіх боків.

Крок - 7
08

Готовий мармелад викладаємо в вазочку і поспішаємо пригостити цими чудовими ласощами домочадців або гостей. Мармелад виходить дуже красивим, ніжним, ароматним і звичайно ж, смачним. Такий десерт безперечно сподобається вашим близьким. Користуйтеся нашим рецептом мармеладу і радуйте оточуючих своїми кондитерськими подарунками.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з реберцями 105 5 3 з 5 - детальніше -
Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Печінка куряча - покроковий рецепт, фото 1 Печінка куряча 45 6 2 з 5 - детальніше -
Салат Принц - покроковий рецепт, фото 1 Салат Принц 25 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Омлет зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Омлет зі шпинатом 25 1 2 з 5 - детальніше -
Халва кунжутна - покроковий рецепт, фото 1 Халва кунжутна 60 3 3 з 5 - детальніше -