Укр
Рус
Мармелад Десерти Російська кухня

Мармелад без цукру

( 4.7778 4 59 9 оцінок)

1362 - переглядів
45 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Мармелад без цукру - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

опис

Ті, хто дотримується дієти і побоюється вживати продукти, в зміст яких входить цукор, все одно просто зобов'язані себе балувати смакотою. Ось саме для вас і є низькокалорійний десерт - мармелад без цукру. І не лякайтеся, що це буде несмачно, навпаки, такі ласощі не тільки легкі, смачні, а ще й корисні. Можу поділитися своїм рецептом мармеладу, приготованого власними руками, без цукру, тому дієтичного, що називається.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мармелад без цукру" (на 100 грам)

  • Білки0.4 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи6.9 гр.
  • Калорії31 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Як ми вже домовилися, мармелад будемо готувати без цукру, але зате він вийде обов'язково смачним і трохи незвичним, до того ж, думаю, красивим. Адже це важливо, тому що кожна страва повинна перш за все виглядати привабливо і заманливо. Наш десерт будемо робити не просто звичайними цукерками, залитими в форму, а використовуємо як формочки апельсин. Так, ось саме, беремо апельсини і розрізаємо навпіл.

Крок - 1
02

Потім за допомогою круглої маленької ложки акуратно виймаємо м'якоть апельсина, повністю очистивши, щоб не залишалося нічого, таким чином отримавши відмінні чашечки для десерту.

Крок - 2
03

Ну а тепер беремося за мармелад без цукру. У мірну чашу засипаємо з пакета апельсинове желе і заливаємо невеликою кількістю гарячої води, інтенсивно перемішуємо, поки не розчиниться желе.

Крок - 3
04

Таким же чином розчиняємо і другий пакет. Потім виливаємо розчинну масу на сковорідку і доводимо до кипіння, після чого знову переливаємо в чашу.

Крок - 4
05

Тепер в приготоване желе додаємо буквально крапельку харчового барвника, добре перемішуємо, щоб він розчинився, і маса придбала яскравий помаранчевий колір. Тепер потрібно почекати, щоб приготована маса для мармеладу трохи охолола, так як гаряче не рекомендується ставити в холодильник.

Крок - 5
06

Готову апельсиново желейну суміш розливаємо в імпровізовані чашечки з половинок апельсинів, виставляємо їх на обробну дощечку і відправляємо в морозилку.

Крок - 6
07

Коли желе застигне, дістаємо з морозилки, і кожну половинку ріжемо на чотири часточки. Готовий мармелад дуже схожий на жувальні цукерки, але набагато корисніші. А тепер швидше пригощайте своїм шедевром близьких і спробуйте самі. Такий барвистий і смачний мармелад без цукру зможе стати вашою візитною карткою кондитера. До того ж, такий десерт можна досить довго зберігати, зручно укладати в контейнер і можна сміливо брати на пікнік.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свинячі реберця - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі реберця 90 5 3 з 5 - детальніше -
Яловичина в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Яловичина в соусі 55 2 3 з 5 - детальніше -
Сало в розсолі - покроковий рецепт, фото 1 Сало в розсолі 40 6 2 з 5 - детальніше -
Печеня - покроковий рецепт, фото 1 Печеня 90 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти