Укр
Рус
Маринований солодкий перець Консервування Російська кухня

Маринований солодкий перець з часником і зеленню

( 4.5000 4 54 4 оцінки)

681 - переглядів
45 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Маринований солодкий перець з часником і зеленню - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Цей рецепт маринованого солодкого перцю дуже простий. Немає нарізки овоча і варити не потрібно. Ви можете зробити ці перці на цілий тиждень або законсервувати, щоб потім маринований солодкий перець з часником і зеленню ідеально підійшов для вечірок.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Маринований солодкий перець з часником і зеленню" (на 100 грам)

  • Білки1.1 гр.
  • Жири2.3 гр.
  • Вуглеводи11.1 гр.
  • Калорії73 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку придбайте в магазині або на ринку солодкий перець. Ретельно промийте під проточною водою і висушіть перець, так як вода на перці може привести до розбризкування під час приготування. Помістіть просушені перці у велику миску, збризніть їх невеликою кількістю оливкової олії і перемішайте. Жодної іншої підготовки не потрібно для приготування цього перцю. Адже всі знають, що солодкий перець багатий вітаміном А, вітаміном С і вітаміном В6. Солодкий перець завантажений незвично високою концентрацією антиоксидантів, також багатий калієм і клітковиною.

Крок - 1
02

Отже, для початку, розігрійте гриль до середнього / низького рівня (150 градусів). Покладіть перець на попередньо розігрітий гриль і готуйте близько 2 хвилини з кожного боку (всього 5-6 хвилин) або просто так, щоб на овочі з'явилися легкі темні сліди. Перекладіть запечений перець назад в миску.

Крок - 2
03

Для маринаду змішайте в глибокій ємності холодну воду, оцет, заздалегідь очищені від лушпиння і видавлені через чеснокодавку зубчики часнику. Засипте в ємність цукор і обов'язково сіль. Розмішайте все, поки сипучі інгредієнти не розчиняться.

Крок - 3
04

Далі помийте під проточною водою і дрібно наріжте зелень кропу і петрушки. Використовуйте рівні частини кропу і петрушки (по пучку перед подрібненням). Якщо у вас більше петрушки, ніж кропу, або навпаки, це все одно буде добре працювати. Помістіть частину петрушки і кропу на дно простерилізованої заздалегідь банки.

Крок - 4
05

Щільно затрамбуйте в банки перець. Залийте маринадом перець і додайте решту зелені. Накрийте банки щільно кришкою, і залиште перець маринуватися на ніч в холодильнику перед подачею на стіл. Маринований солодкий перець з часником і зеленню відмінно підійде навіть до святкового столу. Смачного!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат Десяточка - покроковий рецепт, фото 1 Салат Десяточка 90 2 3 з 5 - детальніше -
Азербайджанська долма - покроковий рецепт, фото 1 Азербайджанська долма 120 4 3 з 5 - детальніше -
Плюшка з готового тіста - покроковий рецепт, фото 1 Плюшка з готового тіста 55 3 3 з 5 - детальніше -
Начинка для млинців з грибів - покроковий рецепт, фото 1 Начинка для млинців з грибів 45 1 3 з 5 - детальніше -