Укр
Рус
Маринований солодкий перець Консервування Чилійська кухня

Маринований солодкий перець (за 15 хвилин)

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

1154 - переглядів
15 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Маринований солодкий перець (за 15 хвилин) - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Ознайомтеся з нашим керівництвом по гарячим маринованим стравам, а потім спробуйте рецепт самі. Простота цього рецепта маринованого солодкого перцю дозволить вам в найкоротші терміни зберегти в своєму саду надлишки продукту.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Маринований солодкий перець (за 15 хвилин)" (на 100 грам)

  • Білки0.7 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи7.6 гр.
  • Калорії35 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку приготуйте банки для маринування. Простерилізуйте банки на паровій бані або ж ошпарте окропом. Вимийте кришки в теплій мильній воді і відкладіть в сторону, до подальшого використання. Далі залийте воду у велику каструлю, додайте оцет і очищений від лушпиння часник. Можете за смаком засипати сіль (не обов'язково). Надішліть каструлю з вмістом на плиту і доведіть суміш до кипіння.

Крок - 1
02

Потім зменшіть вогонь до мінімуму і варіть вміст близько 5 хвилин. Витягніть з каструлі з допомогою шумівки часник.

Крок - 2
03

Тепер ретельно очистіть від насіння і хвостика солодкий перець (краще вибрати продукт різного кольору), добре його вимийте холодною водою і наріжте невеликими скибочками або соломкою. Так само поступіть з перцем халапеньо і червоним перцем чилі (зеленим).

Крок - 3
04

Далі упакуйте нарізаний перець в ще гарячу простерилізовану банку, залишивши зверху вільний простір приблизно на один сантиметр. Додайте в кожну банку хрусткий очищений хрін, якщо хочете.

Крок - 4
05

Розлийте раніше підготовлений гарячий розсіл в кожну банку з перцем, залишивши вільний простір на 0.5 сантиметри. Усуньте обов'язково бульбашки повітря. Протріть банку обода.

Крок - 5
06

Відцентруйте кришку на банці і щільно відрегулюйте до упору. Помістіть банки з перцем в ємність (велика каструля) з киплячою водою і накрийте кришкою. Повторюйте, поки всі банки не перекипятяться. Процес кипіння кожної банки приблизно 10 хвилин, з поправкою на висоту. Вимкніть вогонь, зніміть кришку з ємності, дайте банкам постояти близько 5 хвилин. Потім витягніть банки з маринованим солодким перцем і остудіть 12-24 години. Перевірте кришки на герметичність, вони не повинні згинатися при натисканні на центр.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат на свято і кожен день - покроковий рецепт, фото 1 Салат на свято і кожен день 30 5 2 з 5 - детальніше -
Азу з яловичини по татарськи - покроковий рецепт, фото 1 Азу з яловичини по татарськи 75 6 3 з 5 - детальніше -
Торт «Панчо» - покроковий рецепт, фото 1 Торт «Панчо» 70 4 3 з 5 - детальніше -