Укр
Рус
Маринований солодкий перець Консервування Російська кухня

Маринований болгарський перець

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

786 - переглядів
50 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Маринований болгарський перець - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Цей маринований болгарський перець - ідеальний баланс солоного і гострого з відтінком солодкості. Дізнайтеся, як зробити вдома кращі мариновані червоні перці, які хрумтять! Не хвилюйтеся, ці перцю не будуть зберігатися довго, тому що вони абсолютно чудові. Кінець літа і початок осені - консервний сезон у багатьох країнах.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Маринований болгарський перець" (на 100 грам)

  • Білки0.5 гр.
  • Жири0.1 гр.
  • Вуглеводи11.5 гр.
  • Калорії48 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ці мариновані червоні перці дуже легко приготувати з декількох інгредієнтів, і вони прекрасно поєднуються з м'ясом на грилі, з ковбасками смаженими. Також мариновані червоні перці є дивним інгредієнтом для картопляних салатів. Помістіть решітку або кухонний рушник на дно великої каструлі. Помістіть банки і кришки в каструлю. Наповніть каструлю достатньою кількістю води, щоб накрити банки, доведіть до кипіння і варіть близько 10 хвилин. Використовуйте консервні щипці, щоб вийняти банки з води, коли будете готові їх наповнювати. Далі ретельно промийте солодкий перець і наріжте на чверті.

Крок - 1
02

Попередньо усуньте з овоча стебла і насіння. Помістіть часточки перцю на ситечко і промийте ще раз, щоб видалити все насіння.

Крок - 2
03

Тим часом приготуйте розсіл. Засипте у велику каструлю цукор, сіль, додайте насіння жовтої гірчиці, чорний перець горошком (можна додати духмяний перець на свій смак), лавровий лист, залийте воду і білий оцет. Поставте каструлю на середній вогонь і доведіть до кипіння.

Крок - 3
04

Покладіть нарізаний болгарський перець в каструлю з киплячим розсолом і варіть близько 3-4 хвилини. Додавайте перець в каструлю порційно.

Крок - 4
05

Покладіть приварений солодкий перець в простерилізовані раніше банки. Покладіть 4-5 пальцевих шматочків заздалегідь очищеного кореня хрону в кожну банку разом з болгарським перцем.

Крок - 5
06

Надішліть розсіл в каструлі назад на плиту і доведіть до кипіння. Налийте розсіл (разом з приправами) в банки, над болгарським перцем. Заповніть банки до краю. Залиште на 10 хвилин, тому що рівень рідини трохи впаде. Додайте ще трохи розсолу, поки банки не наповняться по вінця.

Крок - 6
07

Закрутіть на банки кришки. Дайте охолонути маринованому болгарського перцю при кімнатній температурі і зберігайте в прохолодному місці.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лобіо з горіхами - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо з горіхами 45 5 3 з 5 - детальніше -
Шаурма з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма з куркою 45 3 3 з 5 - детальніше -
Азербайджанська долма - покроковий рецепт, фото 1 Азербайджанська долма 120 4 3 з 5 - детальніше -