Укр
Рус
Свинина Другі страви Корейська кухня

Мариновані свинячі вушка по-корейськи

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

1022 - переглядів
120 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Мариновані свинячі вушка по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Мариновані свинячі вушка по-корейськи - незвичайна для нас страва. Тим цікавіше її зробити. Пропонуємо рецепт свинячих вушок в гострому маринаді на основі сичуаньского масла чилі. Велика кількість спецій робить цю страву неймовірно запашною. Ви навіть не уявляєте, наскільки апетитними можуть бути свинячі вушка, якщо правильно їх приготувати!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мариновані свинячі вушка по-корейськи" (на 100 грам)

  • Білки8.8 гр.
  • Жири37.1 гр.
  • Вуглеводи5.7 гр.
  • Калорії397 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спочатку зробіть сичуанське масло чилі. Надішліть в ступку сушені стручки червоного перцю чилі і перебийте товкачем в дрібну крихту.

Крок - 1
02

Пересипте її в миску і додайте туди ж кілька стручків, нарізаних ножицями. Перемішайте. Всипте кунжут.

Крок - 2
03

Влийте кукурудзяну олію. Її має бути достатньо, щоб суміш перетворилася в кашку середньої густини.

Крок - 3
04

Кінзу вимийте, обтрусіть від вологи і подрібніть ножем. Корінь імбиру вимийте, просушіть і, не очищаючи від шкірки, наріжте тонкими слайсами.

Крок - 4
05

Зелену цибулю вимийте і наріжте великими шматочками. В основному використовуйте білу частину. Подрібнені інгредієнти з'єднайте в одній мисці. Додайте бадьян і лавровий лист.

Крок - 5
06

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, крупно наріжте і відправте в миску до решти продуктів.

Крок - 6
07

Влийте рослинне масло, доведіть до кипіння і, помішуючи, смажте інгредієнти у фритюрі до зарум'янювання. У готовому вигляді вони повинні нагадувати чіпси. Перекладіть їх ситом або шумівкою на тарілку.

Крок - 7
08

У ємність з подрібненим чилі всипте сичуаньский перець горошком. Влийте туди ж масло, яке залишилося після обсмажування у фритюрі. Масла повинно бути стільки, щоб консистенція суміші нагадувала густий бульйон.

Крок - 8
09

Всипте в нього паприку і влийте ще трохи гарячого масла. Перемішайте. Додайте коричневий цукор.

Крок - 9
10

Влийте білий оцет і знову перемішайте до однорідності. Сичуанське масло чилі готове.

Крок - 10
11

Тепер займіться вушками. Налийте в миску чисту воду і замочіть свинячі вуха на 2-3 години. Потім ретельно вимийте і поскобліть.

Крок - 11
12

Вимиті вушка перекладіть в каструлю, додайте розрізаний навпіл шматочок імбиру і влийте воду, щоб вона повністю покрила вміст.

Крок - 12
13

Покладіть зірочки бадьяна. Влийте соєвий соус. Додайте чорний кардамон і кристалічний цукор. Покладіть корицю і сушені кірки апельсина.

Крок - 13
14

Слідом всипте приправи і насіння фенхелю, а також сичуаньский перець горошком. Влийте шаосинське рисове вино і темний соєвий соус. Накрийте каструлю кришкою і поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння і варіть вушка не менше 2 годин.

Крок - 14
15

Приготуйте маринад. Зубчики часнику очистіть від лушпиння, роздушіть ножем і дрібно поріжте. Подрібніть кінзу.

Крок - 15
16

З'єднайте часник з кінзою в одній ємності. Влийте трохи приготованого раніше сичуаньского масла чилі і червоного винного оцту.

Крок - 16
17

Всипте цукор і сіль. Влийте соєвий соус. Перемішайте інгредієнти до однорідності. Маринад готовий.

Крок - 17
18

Варені свинячі вушка вийміть з каструлі, остудіть і наріжте тонкими смужками.

Крок - 18
19

Відправте їх в приготований маринад і перемішайте. Перекладіть мариновані свинячі вушка по-корейськи на блюдо сервіровки, прикрасьте кінзою і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 19

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грудинка - покроковий рецепт, фото 1 Грудинка 120 1 3 з 5 - детальніше -
Пісочне тісто - покроковий рецепт, фото 1 Пісочне тісто 15 1 1 з 5 - детальніше -
Паелья з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Паелья з овочами 65 4 3 з 5 - детальніше -
Пісна нутелла - покроковий рецепт, фото 1 Пісна нутелла 60 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Вівсянка - покроковий рецепт, фото 1 Вівсянка 35 4 3 з 5 - детальніше -
Шоколадні кекси - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадні кекси 55 2 3 з 5 - детальніше -