Укр
Рус
Мариновані помідори Консервування Українська кухня

Мариновані солодкі помідори черрі

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

914 - переглядів
65 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Мариновані солодкі помідори черрі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

Посуд: В банці

опис

Найпростіший і швидкий рецепт заготовки смачних і солодких помідор черрі. Запасіться до зими корисною закускою і відмінною добавкою до багатьох страв.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мариновані солодкі помідори черрі" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи2 гр.
  • Калорії15 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помідори відокремте від плодоніжки і уважно огляньте. Видаліть зіпсовані та пошкоджені. Ретельно вимийте овочі під проточною водою і викладіть у велику миску. Вимийте банки з содою. Поставте їх у холодну духовку денцем вниз і стерилізуйте при температурі 150 ° С протягом 10 хвилин.

Крок - 1
02

Можна простерилізувати посуд в мікрохвильовці. У чисті банки налийте трохи води. Встановіть їх в печі так, щоб стінки не стикалися. Стерилізуйте протягом 5-7 хвилин при потужності 800 Вт. Злийте воду, переверніть банки і поставте на чистий рушник шийкою вниз до повного висихання. В простерилізовані банки покладіть помідори. Щоб отримати в результаті цілі мариновані овочі, покладіть черрі в чисту банку і щільно закрутіть кришку.

Крок - 2
03

За бажанням можна додати в банки сіль, слайси часнику, запашний перець, гвоздику та інші спеції за вашим бажанням. Щоб максимально заповнити ємність і приготувати помідори у власному соку, перед тим, як укладати плоди в тару, зробіть на них невеликі надрізи гострим ножем.

Крок - 3
04

Укладайте такі помідори періодично утрамбовуючи руками до повного заповнення банки. Щільно закрийте тару з помідорами кришкою.

Крок - 4
05

Приготуйте глибоку велику каструлю, в якій буде зручно стерилізувати. Всередину каструлі покладіть чистий кухонний рушник і встановіть на нього банки. Це дозволить вберегти їх від зіткнення з розпеченими стінками каструлі.

Крок - 5
06

На середньому вогні доведіть воду до кипіння. Потім зменшіть температуру до мінімальних значень і готуйте протягом 40 хвилин. Після закінчення зазначеного часу, зніміть каструлю з плити і дайте банкам охолонути у воді. Смачні помідори черрі готові. Використовуйте їх в якості допоміжного інгредієнта під час приготування різних страв. Вони ідеально підходять для приготування соусів, борщу чи в якості добавки до піци.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гуакамоле - покроковий рецепт, фото 1 Гуакамоле 20 1 2 з 5 - детальніше -
Рагу без м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Рагу без м’яса 60 4 3 з 5 - детальніше -
Кимчи по південнокорейському - покроковий рецепт, фото 1 Кимчи по південнокорейському 45 3 3 з 5 - детальніше -