Укр
Рус
Гриби мариновані Консервування Валлійська кухня

Мариновані печериці

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

901 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Мариновані печериці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Валлійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Це, безумовно, один з кращих рецептів маринованих грибів. Цей маринад ви знайдете на багатьох російських весіллях, і навіть на деяких вірменських.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мариновані печериці" (на 100 грам)

  • Білки1.7 гр.
  • Жири4.6 гр.
  • Вуглеводи1.1 гр.
  • Калорії53 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Печериці вибирайте приблизно однакового невеликого розміру, так вони краще виглядають при подачі. Вимийте ретельно печериці від бруду під проточною холодною водою. Зріжте частину ніжки. Ви також можете нарізати гриби на дві частини або на чотири.

Крок - 1
02

У велику каструлю налийте вказану в інгредієнтах кількість води. Поставте на сильний вогонь і доведіть до кипіння. У киплячу воду перекладіть акуратно шампіньйони. Готуйте протягом 20-25 хвилин.

Крок - 2
03

Поки варяться печериці, підготуйте всі необхідні спеції і приправи для маринаду. Очистіть часник і наріжте його тонкими слайсами. Перенесіть в окрему невелику, але глибоку ємність.

Крок - 3
04

Свіжий кріп сполосніть, струсіть від зайвої води або промокніть серветкою. Зірвіть з гілок товстих кропу тільки пишну і ніжну зелень. Потім розірвіть її ще й вручну. Надішліть зелень кропу в ємність з часником.

Крок - 4
05

У ємність покладіть також перець горошком, духмяний перець. Налийте оливкову олію, винний оцет (червоний або білий, або ж замініть рисовим оцтом, на ваш розсуд) і приправте сіллю. Перемішайте інгредієнти для маринаду.

Крок - 5
06

Якраз минуло 25 хвилин, можна знімати гриби. На широку ємність поставте друшляк. Відкиньте в нього зварені печериці (рідину, в якій варилися гриби, відразу не виливайте з ємності).

Крок - 6
07

Відставте гриби в сторону і продовжіть займатися маринадом. Наберіть склянку грибного бульйону. Додайте його невеликими порціями в ємність зі спеціями, зеленню і часником, постійно помішуючи.

Крок - 7
08

У каструлю висипте відварені печериці. Залийте приготованим маринадом і поставте на середній вогонь. Варіть гриби в маринаді ще 5 хвилин. Через 5 хвилин вимкніть вогонь і дайте грибам охолонути при кімнатній температурі.

Крок - 8
09

Перш ніж подати мариновані печериці на стіл, поставте їх в холодильник, щоб вони повністю охололи. Подавайте печериці холодними, присипавши свіжою зеленню. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Чанахи з курки - покроковий рецепт, фото 1 Чанахи з курки 75 6 3 з 5 - детальніше -
Желе з йогурту - покроковий рецепт, фото 1 Желе з йогурту 55 4 3 з 5 - детальніше -
Котлети по-київськи з філе курки - покроковий рецепт, фото 1 Котлети по-київськи з філе курки 115 1 3 з 5 - детальніше -
Сосиски в листковому тісті - покроковий рецепт, фото 1 Сосиски в листковому тісті 45 3 3 з 5 - детальніше -