Укр
Рус
Гриби мариновані Консервування Іспанська кухня

Мариновані печериці за 7 хвилин

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

645 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Мариновані печериці за 7 хвилин - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня, Азіатська кухня, Австралійська кухня, Литовська кухня, Чеська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Мариновані печериці за 7 хвилин - рецепт смачної грибної страви швидкого приготування. Печериці дійсно можна замаринувати за дуже короткий час. При цьому вийдуть вони пікантними, ароматними і дуже смачними.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мариновані печериці за 7 хвилин" (на 100 грам)

  • Білки3.1 гр.
  • Жири10.9 гр.
  • Вуглеводи2.4 гр.
  • Калорії124 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для маринування за цим рецептом найкраще підійдуть невеликі тугі печериці. Очистіть їх від забруднень і просушіть паперовим рушником.

Крок - 1
02

Поставте на плиту сковороду і розігрійте в ній рослинне мало (у нас рафіноване оливкове, але також підійде соняшникове, кукурудзяне, рапсове, кунжутне). Надішліть на сковороду підготовлені шампіньйони, посоліть і смажте 5-7 хвилин, поки гриби не пустять сік і він наполовину не випарується. Після цього вимкніть вогонь і шумівкою перекладіть печериці на тарілку.

Крок - 2
03

Приготуйте маринад. З'єднайте в одній ємності яблучний або білий винний оцет (у нас винний оцет на основі яблучного сидру) і оливкове масло.

Крок - 3
04

Часник розберіть на зубчики і подрібніть. Додайте подрібнений часник в маринад. Посоліть, всипте пряні трави (чебрець, орегано) і мелений червоний перець.

Крок - 4
05

Покладіть трохи меду. Петрушку вимийте, обтрусіть від вологи і подрібніть ножем. Подрібнену петрушку теж відправте в маринад і перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 5
06

Викладіть в миску припущені на сковорідці печериці. Влийте маринад і перемішайте, щоб рідина рівномірно розподілилася між грибами.

Крок - 6
07

Зачекайте приблизно 5 хвилин - і пробуйте. Печериці відносяться до грибів, які можна їсти сирими, тому приготувати мариновані печериці за 7 хвилин реально. Маринад можна зробити, поки гриби перебувають на сковороді. Від сили 10 хвилин - і у вас на столі смачна, пікантна грибна закуска. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ескалоп курячий - покроковий рецепт, фото 1 Ескалоп курячий 40 4 2 з 5 - детальніше -
Гриби фаршировані сиром - покроковий рецепт, фото 1 Гриби фаршировані сиром 35 3 3 з 5 - детальніше -
Кокосове печиво «Спокуса» - покроковий рецепт, фото 1 Кокосове печиво «Спокуса» 60 4 3 з 5 - детальніше -