Укр
Рус
Гриби мариновані Консервування Російська кухня

Мариновані печериці по-корейськи

( 4.5000 4 52 2 оцінки)

640 - переглядів
50 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Мариновані печериці по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

Посуд: В банці

опис

Хочемо поділитися з вами відмінним рецептів маринованих шампіньйонів, від яких будете в захваті і ви, і всі ваші гості і домочадці. Незважаючи на те, що сьогодні такі шампіньйони можна придбати в будь-якому супермаркеті, все ж ніякий магазинний варіант не зрівняється зі смаком домашніх маринованих шампіньйонів. Щоб приготувати такий делікатес, досить буде вашого бажання, а решту ми детально розповімо в цій статті. Мариновані печериці по-корейськи - це неймовірна закуска, яка завжди з захопленням сприймається за будь-яким застіллям. Серед величезного асортименту рецептів маринування цих грибів, ми вибрали для вас дуже зручний, швидкий, а головне - ви точно залишитеся задоволені результатом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мариновані печериці по-корейськи" (на 100 грам)

  • Білки2 гр.
  • Жири34.2 гр.
  • Вуглеводи0.8 гр.
  • Калорії327 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Пропонуємо вам один з самих зручних, простих і швидких способів маринування печериць. Для початку підготуємо самі гриби. Вони повинні бути свіжими, пружними. Спершу їх бажано почистити. Відрізаємо при необхідності корінці і чистимо від шкірки шапочку. Потім нарізаємо їх на шматочки.

Крок - 1
02

Після цього в миску наливаємо воду і видавлюємо сік одного лимона, після чого відправляємо подрібнені гриби в цю воду. Ми залишаємо на кілька хвилин, а потім ще раз промиваємо печериці в воді і відкидаємо на друшляк.

Крок - 2
03

Коли стече зайва вода, перекладаємо гриби в каструлю і приступаємо до приготування маринаду. У цю ж каструлю наливаємо рослинне масло, також додаємо трохи білого ігристого вина і ще вливаємо холодної звичайної води.

Крок - 3
04

Сюди ж кидаємо сіль і ставимо каструлю на вогонь. Після того, як вміст закипить, залишаємо його ще хвилин на 2-3 і знімаємо з вогню.

Крок - 4
05

Для печериць цього часу буде цілком достатньо. Тепер за допомогою шумівки дістаємо грибочки з каструлі і викладаємо на кухонний рушник, щоб позбутися від зайвої вологи.

Крок - 5
06

Залишається завершальний етап нашого маринування. Беремо баночки. Зазвичай з одного кілограма печериць виходить одна літрова банка готових маринованих шампіньйонів. Можете також використовувати банки поменше. Отже, тепер ми просто наповнюємо наші баночки печерицями. Спочатку викладаємо приблизно на третину банки, потім додаємо пару листочків свіжого базиліка, потім знову наповнюємо грибочками і знову додаємо базилік.

Крок - 6
07

Також поступово заливаємо їх рослинною олією таким чином, щоб вона повністю покрила гриби в банці. В кінці кидаємо у баночку трохи пластівців червоного перцю, також рекомендуємо додати сушений орегано.

Крок - 7
08

В кінці можна все трохи перемішати. Коли всі інгредієнти виявляться в банці, ми її просто закручуємо. Вже через кілька годин гриби готові до вживання. Смачні, ароматні, хрусткі. Таке поєднання простих спецій робить смак маринованих шампіньйонів незвичайним, оригінальним. Це справжній делікатес, який ви можете без проблем приготувати на своїй кухні за лічені хвилини і подарувати своїм близьким і гостям море задоволення. Мариновані печериці по-корейськи - прекрасна закуска, яку можна подавати на святковому застіллі, радувати домочадців за сімейним торжеством або ж взяти з собою на природу під шашличок. У будь-якому варіанті мариновані печериці залишаються незмінно смачними.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курячий рулет - покроковий рецепт, фото 1 Курячий рулет 60 4 2 з 5 - детальніше -
Суп-пюре гарбузовий з каррі - покроковий рецепт, фото 1 Суп-пюре гарбузовий з каррі 20 5 2 з 5 - детальніше -
Варення з вишні - покроковий рецепт, фото 1 Варення з вишні 95 1 3 з 5 - детальніше -
Як заморозити помідори - покроковий рецепт, фото 1 Як заморозити помідори 15 1 1 з 5 - детальніше -