Укр
Рус
Мариновані огірки Консервування Українська кухня

Мариновані огірки з винним оцтом

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

690 - переглядів
45 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Мариновані огірки з винним оцтом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Мариновані огірки з винним оцтом - ідеальний рецепт для тих, хто хоче поласувати хрусткою пікантною закускою. Такі огірочки будуть готові вже через лічені хвилини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мариновані огірки з винним оцтом" (на 100 грам)

  • Білки1.1 гр.
  • Жири0.1 гр.
  • Вуглеводи14.7 гр.
  • Калорії65 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Огірки ретельно вимийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Наріжте кружечками приблизно однакової товщини. Намагайтеся використовувати молоді, щільні, пружні овочі з тонкою шкіркою і без видимих ​​пошкоджень. 77 У глибоку миску влийте червоний винний оцет і всипте цукрову пудру.

Крок - 1
02

Часник очистіть від лушпиння і дрібно наріжте ножем або пропустіть через спеціальний прес. Викладіть пряність в загальну суміш. Переміксуйте і додайте суміш спецій Адобj.

Крок - 2
03

Якщо вам не вдалося придбати цю латиноамериканську суміш, її можна зробити самостійно. Змішайте в рівних кількостях часниковий і цибульний порошок, орегано, чорний перець, куркуму і сіль.

Крок - 3
04

Ретельно перемішайте маринад протягом декількох хвилин. Додайте воду і переміксуйте. На даному етапі оцініть смакові якості суміші, і щоб настроїти кількість солі та інших прянощів.

Крок - 4
05

Свіжий промитий і підсушений кріп наріжте і всипте в загальну суміш. Перемішайте і викладіть нарізані огірки в маринад.

Крок - 5
06

Додайте пластівці червоного перцю чилі. Постарайтеся, щоб огірки були повністю покриті маринадом і накрийте кришкою або харчовою плівкою.

Крок - 6
07

Поставте страву в холодильник і дайте їй настоятися. І вже через 1-2 години насолоджуйтеся смачними хрусткими огірочками з пікантною ноткою. Подавайте закуску до м'ясних страв, до картоплі і інших гарнірів. Зберігайте закуску в холодильнику не більше 5-7 днів. Приємного вам апетиту!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Чізкейк в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк в мультиварці 80 4 3 з 5 - детальніше -
Сабайон без алкоголя - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон без алкоголя 45 3 3 з 5 - детальніше -
Буженина в гірчиці - покроковий рецепт, фото 1 Буженина в гірчиці 30 1 2 з 5 - детальніше -