Укр
Рус
Мариновані огірки Консервування Французька кухня

Мариновані огірки на зиму (без стерилізації)

( 4.5000 4 54 4 оцінки)

743 - переглядів
45 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Мариновані огірки на зиму (без стерилізації) - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Смачні та хрусткі огірки мариновані на зиму - мрія кожної господині. Для того, щоб досягти потрібного результату, досить багатьом з господинь доводиться відчути складну стежку способів і помилок.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мариновані огірки на зиму (без стерилізації)" (на 100 грам)

  • Білки0.3 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи7.7 гр.
  • Калорії36 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу підготуйте ємності для маринування огірків. Для цього рецепта краще використовувати банки і кришки твіст-офф. Так як рецепт цих огірків передбачає відсутність стерилізації, то ретельно вимийте банки і кришки в гарячій мильній (можна використовувати рідину для миття посуду) воді, а потім дайте висохнути на свіжому повітрі або кухонному рушнику.

Крок - 1
02

Далі ретельно вимийте огірки і на обробній дошці наріжте кожен на чотири скибочки по довжині (шкірку не знімайте).

Крок - 2
03

Далі очистіть від лушпиння зубчики часнику. Потім викладіть на кухонну дошку і гострим ножем розріжте зубчики часнику навпіл або ж надріжте в декількох місцях, щоб випустити сік і аромат інгредієнта.

Крок - 3
04

Тепер у додатковій банці або в іншому закритому посуді змішайте насіння коріандру, цукор (можна навіть використовувати тростинний цукор), сіль і трохи білого оцту. Щільно закрийте кришку і енергійно струсіть ємність з вмістом, поки цукор і сіль не розчиняться.

Крок - 4
05

Далі в глечик з носиком залийте холодну воду. Потім залийте в глечик раніше підготовлену оцтову суміш і ще раз все ретельно перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 5
06

У чисту раніше підготовлену банку щільно упакуйте нарізані скибочки огірка. Потім додайте в банку до овоча нарізаний часник і гілочки попередньо вимитого свіжого кропу.

Крок - 6
07

Далі вилийте приготовану суміш розсолу в кожну банку з огірками. Постукайте по пляшці або кілька разів підніміть її вгору-вниз, щоб випустити утворені бульбашки повітря, і долийте воду в ємність, якщо огірки будуть не повністю покриті.

Крок - 7
08

Помістить кришку на банку, і закрутіть в потрібному напрямку, поки герметично ви не закриєте кожну ємність з огірками. Надішліть банки з маринованими огірками (на зиму) в холодильник на 24 години перед дегустацією. Мариновані огірки зберігаються до одного місяця в холодильнику або в іншому прохолодному місці.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лосось у маринаді - покроковий рецепт, фото 1 Лосось у маринаді 40 1 2 з 5 - детальніше -
Курча тютюну в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курча тютюну в духовці 90 4 3 з 5 - детальніше -
Мариновані баклажани - покроковий рецепт, фото 1 Мариновані баклажани 50 5 2 з 5 - детальніше -
Паелья в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Паелья в домашніх умовах 75 4 3 з 5 - детальніше -