Укр
Рус
Мариновані огірки Консервування Українська кухня

Мариновані огірки хрусткі

( 5.0000 5 513 13 оцінок)

2734 - переглядів
60 хвилин порцій - 8 складність - 3 з 5
Мариновані огірки хрусткі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Для приготування цих чудових солінь не потрібно консервувати, просто помістіть їх в холодильник на кілька днів і насолоджуйтеся хрусткими маринованими огірками.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мариновані огірки хрусткі" (на 100 грам)

  • Білки0.1 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи1.3 гр.
  • Калорії9 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно вимийте під проточною водою свіжі огірки і викладіть їх, щоб просушити. Намагайтеся, щоб огірки були однакового розміру, тоді їх буде легше укладати в банку.

Крок - 1
02

Далі розчиніть морську сіль в кухлик з водою.

Крок - 2
03

Подрібніть всі сухі інгредієнти в спеціальній ступці до порошку (коріандр, насіння гірчиці, перець горошком і лаврове листя). Якщо у вас немає ступки / маточки, засипте спеції в пластиковий пакет і, використовуючи качалку, подрібніть їх.

Крок - 3
04

Далі укладіть попередньо вимиті огірки в заздалегідь простерилізовані банки, щільно укладаючи один до одного.

Крок - 4
05

Далі помістіть в банку поверх огірків попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник. Потім засипте раніше підготовлену суміш спецій.

Крок - 5
06

Тепер залийте вміст банки приготовленою трохи раніше солоною водою (цей рецепт для дволітрової банки. Будь ласка, переконайтеся, що ви використовуєте цей розмір, так як він важливий для співвідношення солі і води). Води повинно бути до самого верху. Якщо у вас залишилася вода, не зважайте на неї уваги.

Крок - 6
07

Далі помийте під проточною водою свіжий кріп. Трохи його подрібніть (можна укладати гілочкою) і покладіть в банку з огірками. Додайте так само в банку ще додаткові насіння коріандру, чорний перець горошком і лавровий лист. Переконайтеся, що укладені огірки в банку повністю покриті водою і закрийте щільно ємність кришкою (герметично).

Крок - 7
08

Надішліть закочені банки з огірками в холодильник. Нехай вони знаходяться там не менше 4 днів перед вживанням. Після закінчення зазначеного часу викладіть хрусткі мариновані огірки в миску, можете розрізати їх соломкою. Насолоджуйтесь результатом!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Консерви з оселедця - покроковий рецепт, фото 1 Консерви з оселедця 65 1 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі на пару - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі на пару 50 4 3 з 5 - детальніше -
Коржі тортілья - покроковий рецепт, фото 1 Коржі тортілья 75 3 3 з 5 - детальніше -
Яблучний торт з безе - покроковий рецепт, фото 1 Яблучний торт з безе 70 4 3 з 5 - детальніше -