Укр
Рус
Мариновані кабачки Консервування Швейцарська кухня

Мариновані кабачки з часником

( 4.8750 4 516 16 оцінок)

1408 - переглядів
65 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Мариновані кабачки з часником - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Швейцарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Мариновані кабачки з часником, приготовані за даним рецептом, виходять з приємною гостринкою. Пікантність їм надає гострий перець чилі. Прості продукти, мінімум зусиль - і відмінна закуска вже в банці. Холодною зимою така заготовка буде як не можна до речі. Вона і зігріє, і нагадає про тепле літо.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мариновані кабачки з часником" (на 100 грам)

  • Білки0.1 гр.
  • Жири1.8 гр.
  • Вуглеводи11 гр.
  • Калорії68 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Кабачки вимийте, очистіть від шкірки, наріжте брусками і відправте у велику каструлю.

Крок - 1
02

Часник очистіть від лушпиння і наріжте шматочками довільної форми. Надішліть часник в каструлю з кабачками.

Крок - 2
03

Туди ж всипте сіль і мелений перець чилі. Перемішайте інгредієнти, щоб спеції рівномірно розподілилися між кабачками, і відставте на 2-3 години для настоювання.

Крок - 3
04

У сотейнику з'єднайте рослинну олію, оцет і цукор, перемішайте і включіть вогонь.

Крок - 4
05

Доведіть суміш до кипіння і влийте гарячий маринад в каструлю з кабачками. Ретельно перемішайте продукти.

Крок - 5
06

Підготовлені таким чином кабачки разом з часником перекладіть в скляні банки. Заповніть банки доверху, але сильно вміст не придавлюйте.

Крок - 6
07

Влийте в банки рідину, в якій маринувалися кабачки. Вона повинна заповнити всі порожнечі. Закрийте банки кришками.

Крок - 7
08

Щоб заготовки довго не псувалися, їх потрібно простерилізувати. Для цього візьміть велику каструлю, поставте в неї банки з кабачками і залийте водою на ¾ висоти (до плічок).

Крок - 8
09

Закрийте каструлю кришкою, включіть вогонь і стерилізуйте заготовки протягом 6-7 хвилин з моменту закипання. Після цього вийміть мариновані кабачки з каструлі, переверніть банки догори дном і дайте в такому вигляді охолонути. Після охолодження переставте заготовки в прохолодне темне місце для зберігання. Гострі мариновані кабачки з часником і перцем чилі готові. Вони пікантні і дуже смачні. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вегетаріанське рагу - покроковий рецепт, фото 1 Вегетаріанське рагу 60 5 4 з 5 - детальніше -
М’ясо по-французьки в духовці - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по-французьки в духовці 50 4 3 з 5 - детальніше -
Начинка для млинців з фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Начинка для млинців з фаршу 45 1 2 з 5 - детальніше -