Укр
Рус
Мариновані кабачки Консервування Португальська кухня

Мариновані кабачки з часником за дідусевим рецептом

( 4.8214 4 528 28 оцінок)

2483 - переглядів
60 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Мариновані кабачки з часником за дідусевим рецептом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Португальська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Сезон кабачків триває зовсім недовго, але є відмінна можливість, щоб його продовжити. Смачні мариновані кабачки за нашим рецептом дозволять насолоджуватися цим овочем круглий рік.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мариновані кабачки з часником за дідусевим рецептом" (на 100 грам)

  • Білки0.1 гр.
  • Жири39.1 гр.
  • Вуглеводи2.7 гр.
  • Калорії371 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування вибирайте молоді, досить щільні і пружні кабачки. Зверніть увагу, щоб овоч не був перестиглим. Його шкірка повинна бути ніжною і тонкою, а в середині не повинно бути великого насіння. Щоб закуска в банку і на столі виглядала яскраво і цікаво, візьміть кабачки різних сортів, наприклад, білі і цукіні. Ретельно вимийте кабачки під проточною водою. Дайте їм самостійно обсохнути. Видаліть хвостики і наріжте кружальцями середньої товщини. Шкірку на молодих овочах зрізати не треба.

Крок - 1
02

У розігріту сковороду налийте невелику кількість оливкової олії і викладіть нарізані кабачки. Зверху щедро посипте кмином, який додасть аромат, і посоліть. Можна використовувати інші сушені пряні трави, все залежить від ваших гастрономічних уподобань. Обсмажте на середньому вогні до рум'яної скоринки, потім переверніть і підрум'яньте кружечки з іншого боку. Сильно засмажувати не потрібно, інакше в готовій страві з'явиться нотка гіркоти. Овоч має лише придбати рум'яний колір, залишаючись в міру пружним.

Крок - 2
03

Підготуйте ємність, в якій буде зберігатися готова страва. Підійде скляна банка з кришкою, що загвинчується. Ретельно її вимийте і простерилізуйте. Викладайте готові кружечки в банку шарами. Додайте велику часточку часнику, посипте кмином і залийте банку доверху рослинним маслом. Воно перешкоджає доступу повітря і відмінно зберігає овочі протягом тривалого часу.

Крок - 3
04

Щільно закрутіть кришку на банці і поставте її в холодильник. Смачні смажені кабачки готові, залишилося дочекатися слушної нагоди і сміливо подавати на стіл. Ви можете презентувати мариновані овочі як окрему страву з будь-яким гарніром або м'ясом, можете подати на бутербродах з шматочком фети або козячим сиром, додати в салат з руколою і в'яленими помідорами. Смачного!

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шоколадний мус - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний мус 40 4 2 з 5 - детальніше -
Слойка з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Слойка з сиром 65 3 3 з 5 - детальніше -
Курячий крем-суп - покроковий рецепт, фото 1 Курячий крем-суп 40 3 2 з 5 - детальніше -
Брауні з темним шоколадом - покроковий рецепт, фото 1 Брауні з темним шоколадом 65 3 3 з 5 - детальніше -