Такі мариновані гливи по-корейськи - це солодка, кисла і пряна страва з грибів з омежником, звана 보 s 미나리 초 무치 움. Це варіація популярної традиційної корейської страви, що готується таким же чином, але використовує інші гриби.
Для початку помийте проточною водою, а потім на обробній дошці наріжте смужкою огірок. Надішліть огірок в миску.
Додайте до огірку попередньо очищену від шкірки і нарізану смужкою моркву, і очищену від лушпиння і нашатковану тонкими півкільцями цибулю. Добре посоліть овочі і перемішайте.
Доведіть воду до кипіння в глибокій каструлі. Додайте в киплячу воду, заздалегідь вимиті і тонко нарізані гливи. Гриби бланшуйте протягом 1 хвилини, потім процідіть їх ситечком або з допомогою шумівки. Сполосніть гриби в холодній воді. Злийте ретельно воду і стисніть приварені гливи, щоб видалити зайву воду. Покладіть їх в миску.
Розігрійте воду і бланшуйте попередньо вимитий омежник від 30 секунд до 1 хвилини. Процідіть і промийте омежник в холодній воді кілька раз, змінюючи воду, щоб не дати йому більше проваритися. Видавіть з зелені зайву воду. Поріжте омежник на шматочки невеликого розміру. Додайте в миску до раніше підготовлених глив.
Вичавіть надлишки води з раніше підготовленої суміші огірків, моркви і цибулі і помістіть овочі в миску до грибів і омежника для змішування.
В окрему невелику миску покладіть томатну пасту (можна використовувати кетчуп). Змішайте пасту з меленим червоним гострим перцем, пластівцями перцю чилі. Додайте так само в миску очищений від лушпиння і нашаткований часник, трохи кошерної солі, рідкий мед, оцет, смажене кунжутне масло і заздалегідь подрібнену зелену цибулю. Добре перемішайте все і перемістіть приготований соус в миску до решти продуктів.
Додайте в миску заздалегідь нарізаний кільцями зелений перець чилі і добре перемішайте вручну або дерев'яною ложкою. Мариновані гливи по-корейськи посипте кунжутом і відразу подавайте до столу з рисом. Залишки можна зберігати в герметичному контейнері в холодильнику до 3 днів.
Випадкові рецепти