Укр
Рус
Гливи Другі страви Чилійська кухня

Мариновані гливи по-корейськи

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

640 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Мариновані гливи по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня, Шотландська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Такі мариновані гливи по-корейськи - це солодка, кисла і пряна страва з грибів з омежником, звана 보 s 미나리 초 무치 움. Це варіація популярної традиційної корейської страви, що готується таким же чином, але використовує інші гриби.  

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мариновані гливи по-корейськи" (на 100 грам)

  • Білки1.4 гр.
  • Жири1.5 гр.
  • Вуглеводи8.5 гр.
  • Калорії60 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку помийте проточною водою, а потім на обробній дошці наріжте смужкою огірок. Надішліть огірок в миску.

Крок - 1
02

Додайте до огірку попередньо очищену від шкірки і нарізану смужкою моркву, і очищену від лушпиння і нашатковану тонкими півкільцями цибулю. Добре посоліть овочі і перемішайте.

Крок - 2
03

Доведіть воду до кипіння в глибокій каструлі. Додайте в киплячу воду, заздалегідь вимиті і тонко нарізані гливи. Гриби бланшуйте протягом 1 хвилини, потім процідіть їх ситечком або з допомогою шумівки. Сполосніть гриби в холодній воді. Злийте ретельно воду і стисніть приварені гливи, щоб видалити зайву воду. Покладіть їх в миску.

Крок - 3
04

Розігрійте воду і бланшуйте попередньо вимитий омежник від 30 секунд до 1 хвилини. Процідіть і промийте омежник в холодній воді кілька раз, змінюючи воду, щоб не дати йому більше проваритися. Видавіть з зелені зайву воду. Поріжте омежник на шматочки невеликого розміру. Додайте в миску до раніше підготовлених глив.

Крок - 4
05

Вичавіть надлишки води з раніше підготовленої суміші огірків, моркви і цибулі і помістіть овочі в миску до грибів і омежника для змішування.

Крок - 5
06

В окрему невелику миску покладіть томатну пасту (можна використовувати кетчуп). Змішайте пасту з меленим червоним гострим перцем, пластівцями перцю чилі. Додайте так само в миску очищений від лушпиння і нашаткований часник, трохи кошерної солі, рідкий мед, оцет, смажене кунжутне масло і заздалегідь подрібнену зелену цибулю. Добре перемішайте все і перемістіть приготований соус в миску до решти продуктів.

Крок - 6
07

Додайте в миску заздалегідь нарізаний кільцями зелений перець чилі і добре перемішайте вручну або дерев'яною ложкою. Мариновані гливи по-корейськи посипте кунжутом і відразу подавайте до столу з рисом. Залишки можна зберігати в герметичному контейнері в холодильнику до 3 днів.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гуляш з чорносливом - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з чорносливом 80 6 4 з 5 - детальніше -
Коржики до чаю - покроковий рецепт, фото 1 Коржики до чаю 60 3 3 з 5 - детальніше -
Хліб чіабатта - покроковий рецепт, фото 1 Хліб чіабатта 120 1 3 з 5 - детальніше -