Укр
Рус
Квашена капуста Консервування Українська кухня

Маринована капуста швидкого приготування

( 4.7778 4 59 9 оцінок)

1315 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Маринована капуста швидкого приготування - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Польська кухня, Валлійська кухня

Дієта: Здорове харчування, Корисне харчування

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати, Квасити

опис

Маринована капуста швидкого приготування - легкий і швидкий рецепт створення смачної закуски або гарніру до м'ясних і рибних страв. Особливо добре маринована капуста підходить до копчених свинячих реберець, але в цілому поєднується практично з усіма м'ясними, рибними та овочевими продуктами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Маринована капуста швидкого приготування" (на 100 грам)

  • Білки0.4 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи2.8 гр.
  • Калорії16 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Капусту очистіть від верхніх листків, вимийте, наріжте тонкими смужками і відправте в миску для змішування.

Крок - 1
02

Моркву вимийте, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Надішліть терту моркву в миску з капустою.

Крок - 2
03

Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте півкільцями і додайте до капусти з морквою. Ми використовуємо звичайну ріпчасту цибулю, але також можна взяти фіолетову або білу. Смак страви від цього не зміниться. Перемішайте інгредієнти, щоб вони розподілилися рівномірно.

Крок - 3
04

Поставте на плиту сотейник з водою і доведіть рідину до кипіння. Залийте окропом овочеву суміш і витримайте півгодини. Потім відкиньте овочі на сито, щоб процідити. Рідину після проціджування не виливайте. Її можна використовувати при приготуванні овочевих супів. Вона зробить їх смак багатшим і цікавішим

Крок - 4
05

Бланшовані овочі ще раз перемішайте і влийте частину оцту. У нас яблучний, але ви можете взяти виноградний або навіть звичайний столовий.

Крок - 5
06

Посоліть і поперчіть суміш за смаком. Додайте цукор. Влийте ще оцет і знову перемішайте.

Крок - 6
07

Перекладіть овочеву суміш в скляні або пластикові банки, додайте ще трохи оцту і щільно закрийте ємності кришками. Маринована капуста швидкого приготування буде готова вже через пару днів, але по-справжньому дійде до смаку приблизно через тиждень. Подавайте її до м'ясних, рибних і овочевих страв або їжте просто з хлібними коржиками. У будь-якому випадку це дуже смачно. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Місо суп класичний - покроковий рецепт, фото 1 Місо суп класичний 30 4 3 з 5 - детальніше -
Сидр яблучний - покроковий рецепт, фото 1 Сидр яблучний 60 1 3 з 5 - детальніше -
Кекси з какао - покроковий рецепт, фото 1 Кекси з какао 65 3 3 з 5 - детальніше -
Улюблені рибні котлети - покроковий рецепт, фото 1 Улюблені рибні котлети 45 3 3 з 5 - детальніше -