Укр
Рус
Маринад для овочів Маринади Кухня Греції

Маринад з оливковою олією і пряними травами

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

654 - переглядів
15 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Маринад з оливковою олією і пряними травами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Греції

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Овочі замариновані і приготовані в цьому маринаді з оливковою олією і пряними травами обов'язково вийдуть соковитими і ароматними. Не маєте спосіб як смачно замаринувати овочі, то цей покроковий рецепт знадобиться вам.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Маринад з оливковою олією і пряними травами" (на 100 грам)

  • Білки1.6 гр.
  • Жири1.7 гр.
  • Вуглеводи6.9 гр.
  • Калорії51 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку приготуйте овочі: очистіть від лушпиння і на обробній дошці наріжте дрібними кубиками червону цибулю. Ретельно помийте, а потім наріжте великими скибочками помідори.

Крок - 1
02

Тепер очистіть від шкірки і наріжте великими шматками картоплю. Відріжте краї, заздалегідь вимитого цукіні, і наріжте овоч довгими скибочками. Ріпу очистіть від шкірки, наріжте навпіл уздовж, потім переріжте середніми смужками. Моркву так само наріжте довгими скибочками.

Крок - 2
03

Червоний солодкий перець звільніть від хвостиків, видаліть насіння і наріжте овоч на середні смужки. Зелену спаржу добре вимийте і подрібніть на довгі смужки. Для приготування маринаду для овочів засипте в невелику миску паприку, мелений імбир, куркуму, трохи кмину, сіль і чорний мелений перець за смаком.

Крок - 3
04

Потім додайте до спецій заздалегідь очищений від лушпиння і вичавлений через чеснокодавку часник, залийте оливкову олію (можна і рослинну використовувати), засипте помиту і дрібно нашатковану петрушку, залийте трохи води і добре все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 4
05

Помістіть нарізану цибулю і помідор в глиняну тарілку. Додайте трохи підготовленого маринаду до овочів, перемішайте, відправте на гриль і готуйте на середньому вогні 5 хвилин, поки цибуля і помідор не зникнуть в густому соусі.

Крок - 5
06

Тепер викладіть на соус всі раніше підготовлені овочі, додавши суцвіття цвітної капусти і зелений горошок. Вилийте приготований раніше маринад з оливковою олією і пряними травами на овочі.

Крок - 6
07

Накрийте ємність з овочами кришкою і готуйте на середньому вогні 45 хвилин. Час від часу перевіряйте овочі, щоб переконатися, що в овочах достатньо рідини. При необхідності додавайте воду, але тільки в невеликих кількостях. Крім того, іноді, візьміть частину соусу в мисці і полийте їм овочі, щоб ті, які поміщені зверху, вбирали аромат маринаду. Подавайте страву з овочів гарячою з хрустким хлібом.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

?>