Укр
Рус
Маринад для овочів Маринади Шотландська кухня

Маринад для овочів гриль

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

689 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Маринад для овочів гриль - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Шотландська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Як зробити маринад для овочів гриль? Ось простий і економічний рецепт приготування маринаду на основі йогурту і різних спецій.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Маринад для овочів гриль" (на 100 грам)

  • Білки3.2 гр.
  • Жири2.4 гр.
  • Вуглеводи6.8 гр.
  • Калорії65 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Давайте відразу приготуємо маринад для овочів гриль. Візьміть глибоку миску або іншу зручну для вас ємність (не бажано брати емальований посуд, так як вона може не відмитися від кольору, який дадуть різні спеції). Найкраще підійде скляний посуд. У миску покладіть всі спеції та інші інгредієнти для маринаду, а це: густий йогурт, біса - це безглютенове борошно, яке робиться з нуту; його додають в макаронні, кондитерські вироби, соуси, каші, супи і в багато інших страви - наш маринад не виняток.

Крок - 1
02

Якщо ви не змогли купити таке борошно - замініть його звичайним пшеничним борошном; куркуму, мелений червоний перець чилі, коріандр, кмин, гарам-масала.

Крок - 2
03

Одним з інгредієнтів маринаду є часниково-імбирна паста, яка не завжди є вдома, але її не складно приготувати самостійно. Візьміть рівну кількість часнику і очищеного кореня імбиру. Подрібніть інгредієнти блендером або перетріть в ступці - паста готова. Зберігайте її в холодильнику в герметичній посуді. Покладіть часниково-імбирну пасту до спецій.

Крок - 3
04

Полийте спеції лимонним соком, видавивши його відразу з розрізаного свіжого лимона. Налийте оливкову олію і посоліть на свій смак. Всі інгредієнти ретельно перемішайте, маринад повинен бути гладким і однорідним.

Крок - 4
05

Тепер займіться овочами. Печериці невеликого розміру, перці потрібно добре вимити і просушити. Цибулю візьміть велику, очистітьвід лушпиння.

Крок - 5
06

Половинки перців розрізажте на квадратні, більш-менш одного розміру шматочки, цибулю розібрати на пелюстки. Покладіть печериці в маринад.

Крок - 6
07

До грибів відправте пелюстки цибулі і нарізані солодкі перці двох кольорів. Перемішайте овочі з маринадом, щоб він рівномірно їх покрив. Поставте миску з овочами в холодильник на 30-60 хвилин.

Крок - 7
08

Замариновані овочі вийміть з холодильника. Одягніть їх на дерев'яні шпажки (шампура) чергуючи: перець, цибулю, гриби. Замариновані таким чином овочі ви можете приготувати не тільки на грилі, а й на сковороді, мангалі і в духовці. Під час приготування періодично перевертайте овочі, для рівномірного їх прожарювання. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Жульєн з куркою і печерицями - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн з куркою і печерицями 60 4 3 з 5 - детальніше -
Буженина варена - покроковий рецепт, фото 1 Буженина варена 120 4 3 з 5 - детальніше -
Чізкейк класичний - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк класичний 50 4 3 з 5 - детальніше -