Укр
Рус
Маринад для грибів Маринади Кухня Швеції

Маринад для грибів

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

575 - переглядів
25 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Маринад для грибів - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Швеції

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Іспанія відома своїми смачними стравами з використанням грибів, і ці печериці а-ля Херес не виняток. Ця чудова страва складається з маринованих грибів з часником. Для приготування цієї страви використовуються печериці, тому що найкраще вони працюють з маринадом. Однак ви можете використовувати будь-які гриби, які захочете.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Маринад для грибів" (на 100 грам)

  • Білки2.9 гр.
  • Жири11.9 гр.
  • Вуглеводи3.3 гр.
  • Калорії135 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Прийоми для приготування цього рецепту: замість того, щоб додавати часник в маринад, обсмажте його з грибами протягом приблизно 15-20 секунд. Це робить їх ароматними і виводить страву на новий рівень. Також обов'язково готуйте гриби на середньому вогні, а не на сильному. Таким чином, аромат оливкової олії проникає в кожен гриб. Отже, почніть з приготування самого маринаду для грибів. Засипте в миску трохи заздалегідь очищеної від лушпиння та дрібно нарізаної ріпчастої цибулі.

Крок - 1
02

Додайте в миску подрібнений консервований червоний болгарський перець, влийте трохи оливкового масла першого віджиму, хересного оцту (якщо у вас немає хересного оцту, ви можете замінити його червоним винним оцтом).

Крок - 2
03

Далі засипте в миску, заздалегідь вимиту і дрібно нашатковану петрушку і трохи сушеного чебрецю, сіль, перць, змішайте все до однорідної маси і відставте в сторону. Вимийте і висушіть печериці, при чищенні обов'язково видаліть стебла.

Крок - 3
04

Нагрійте велику сковороду на середньому вогні і додайте трохи оливкового масла першого віджиму. Через 3 хвилини додайте в сковороду гриби, через 3 хвилини переверніть гриби, щоб приготувати іншу сторону.

Крок - 4
05

Далі додайте в сковороду зубчики дрібно подрібненого часнику і перемішайте все разом. Через 15-20 секунд зніміть ємність з вогню і додайте гриби і часник в миску з маринадом, перемішайте до однорідності і накрийте, відставте при кімнатній температурі.

Крок - 5
06

Після того, як гриби постоять в маринаді не менше 15 хвилин, перекладіть їх в блюда з допомогою шумівки, не забудьте покласти зверху овочі, подавайте в холодному вигляді, насолоджуйтеся!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Самса з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Самса з м’ясом 65 4 3 з 5 - детальніше -
Сальтисон з курки - покроковий рецепт, фото 1 Сальтисон з курки 65 1 3 з 5 - детальніше -
?>