Укр
Рус
Маринад для грибів Маринади Російська кухня

Маринад для грибів в духовці

( 5.0000 5 52 2 оцінки)

766 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Маринад для грибів в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Ці гриби в маринаді, приготовані в духовці настільки смачні, що ви не зможете повірити, що їх можна приготувати так швидко!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Маринад для грибів в духовці" (на 100 грам)

  • Білки3.2 гр.
  • Жири9.8 гр.
  • Вуглеводи2.8 гр.
  • Калорії116 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно помийте печериці під проточною водою і протріть паперовим рушником. Далі викладіть на обробну дошку і поріжте гриби навпіл. Якщо у вас є дуже маленькі гриби, ви можете використовувати їх цілими. Нарізка грибів навпіл забезпечить краще просочення по краях.

Крок - 1
02

Далі підготуйте всі інші інгредієнти. У чашу блендера залийте оливкову олію, свіжу і попередньо вимиту петрушку, засипте сіль, чорний мелений перець, цукор.

Крок - 2
03

Потім додайте часникову пасту, суху паприку, бальзамічний оцет, лимонний сік (або яблучний оцет) і в блендері ретельно все змішайте до отримання однорідного рідкого маринаду.

Крок - 3
04

Перелийте підготовлений маринад у велику миску і викладіть в нього всі раніше нарізані печериці. Змішайте їх добре, переконавшись, що всі шматочки грибів покриті ароматним маринадом. Залиште гриби в маринаді приблизно на 30 хвилин, щоб гриби ввібрали всі спеції і пахощі.

Крок - 4
05

Далі розігрійте духовку до 180 градусів і встановіть грати на самий верхній рівень. Потім на спеціальні дерев'яні шампури нанизатйте акуратно замариновані грибочки, з невеликою відстанню один від одного і покладіть на попередньо застелений фольгою або пергаментним папером деко.

Крок - 5
06

Надішліть деко з грибами в розігріту духовку і запікайте протягом 10 хвилин. Потім переверніть їх, злийте всю зайву воду, яка могла витікати з грибів, і смажте з іншого боку ще близько 10 хвилин.

Крок - 6
07

Подавайте пряні гриби в маринаді, приготовані в духовці з вашим улюбленим соусом або будь-яким гарніром. Насолоджуйтесь!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Террін з індички - покроковий рецепт, фото 1 Террін з індички 50 5 3 з 5 - детальніше -
Фрукти заморожені - покроковий рецепт, фото 1 Фрукти заморожені 35 1 2 з 5 - детальніше -
?>