Укр
Рус
Маринад для грибів Маринади Бельгійська кухня

Маринад для грибів соєвий соус

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

981 - переглядів
40 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Маринад для грибів соєвий соус - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Бельгійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Шматочки гриба і паприки, мариновані з часником, бальзамічним оцтом і декількома іншими прянощами, обсмажені на грилі. Відмінний учасник вечері!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Маринад для грибів соєвий соус" (на 100 грам)

  • Білки2.1 гр.
  • Жири3.7 гр.
  • Вуглеводи4.3 гр.
  • Калорії63 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготувати маринад для грибів не складе труднощів. Але спочатку підготуйте овочі. Солодкі м'ясисті перці різних кольорів сполосніть холодною водою. Розріжте їх на чотири частини, зріжте щільні перетинки, видаліть насіння і плодоніжки. Візьміть по одній частині кожного кольору. Наріжте перці квадратами + - однакового розміру. Нарізані перці перекладіть в миску.

Крок - 1
02

Тепер приступіть до печериць. Беріть гриби невеликого розміру, так як ми їх не тільки замаринуємо, але і приготуємо на грилі. Ретельно вимийте їх від грунту і інших видимих ​​забруднень, зріжте місце на ніжці, яке було в землі. Покладіть в миску до перцю.

Крок - 2
03

А зараз будемо додавати до овочів інгредієнти необхідні для маринаду. Часник - очистіть його від лушпиння. Сполосніть, але не обов'язково. Пропустіть зубки часнику через прес відразу до овочів в миску. Замість преса можна використовувати дрібну тертку або дуже дрібно накришити.

Крок - 3
04

Після часнику посипте овочі свіжими листочками чебрецю. Якщо ви не маєте свіжого чебрецю, замініть його сухим, зменшивши його кількість в половину. Чебрець дасть маринаду певної гостроти і пряного смаку.

Крок - 4
05

Полийте овочі бальзамічним оцтом. Дуже частина бальзамічний оцет використовується для приготування маринадів, додається в салати, м'ясні страви, до морепродуктів. Потім додайте соєвий соус, застосування якого дозволить не додавати в маринад сіль.

Крок - 5
06

Перемішайте печериці та кубики перців, щоб маринад покрив овочі з усіх боків. Залиште маринуватися на 10 - 15 хвилин. За цей час кілька разів перемішайте овочі. Звичайно ж, ви можете приготувати маринад окремо, а вже потім покласти в нього гриби.

Крок - 6
07

Промариновані овочі одягніть на шпажки, по черзі з різнокольоровими шматочками перців. Якщо ви хочете приготувати овочі на мангалі, одягніть їх на шампур.

Крок - 7
08

Розігрійте сковороду гриль, додайте невелику кількість оливкової олії. Викладіть на розігріту сковороду одягнені на шпажки овочі і обсмажте з усіх боків. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Квас - покроковий рецепт, фото 1 Квас 120 1 2 з 5 - детальніше -
Канапе з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з м’ясом 40 4 3 з 5 - детальніше -
Пиріг з варенням в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з варенням в мультиварці 70 5 3 з 5 - детальніше -