Укр
Рус
Манти Другі страви Російська кухня

Манти з яловичиною

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

1730 - переглядів
80 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Манти з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Хочемо запропонувати вам спробувати приготувати ароматні і ситні манти з яловичиною. Яловичина в страві повинна бути не пісною, а більш жирною і соковитою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Манти з яловичиною" (на 100 грам)

  • Білки9.7 гр.
  • Жири11.8 гр.
  • Вуглеводи31.4 гр.
  • Калорії275 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку займіться підготовкою тіста для майбутньої страви. У глибоку миску по черзі вбийте курячі яйця, добре присоліть і виделкою трохи збовтайте до розчинення солі.

Крок - 1
02

Потім залийте в миску теплу воду, засипте частину просіяного борошна і руками зберіть все, утворивши рідку грудку з тіста. Далі, досипляючи поступово в миску борошно, сформуйте більш густе тісто, накрийте ємність харчовою плівкою і залиште настоятися приблизно на 20 хвилин.

Крок - 2
03

Тепер займіться приготуванням м'ясної начинки. Ви можете придбати готовий фарш в будь-якому магазині або ж самі за допомогою м'ясорубки або кухонного комбайна перемолоти свіже м'ясо. Отже, готовий фарш викладіть в невелику миску.

Крок - 3
04

Далі очистіть від лушпиння цибулю, натріть на самій дрібній тертці (щоб овоч максимально пустив свій сік) і відправте теж в миску до фаршу.

Крок - 4
05

Потім добре посоліть вміст миски, приперчіть чорним меленим перцем і перемішайте все руками, до утворення однорідної густої маси. Поставте м'ясо в холодильник приблизно на 15 хвилин.

Крок - 5
06

Тепер посипте тверду поверхню борошном, викладіть на неї настоявше тісто і розділіть на кілька частин. Потім розкачайте за допомогою качалки кожну частину з тіста в тонкі пласти.

Крок - 6
07

Далі наріжте пласт з тіста в тонкі смужки, а потім виріжте з них невеликі ромбики, в які по центру помістіть раніше підготовлену м'ясну начинку і закріпіть змоченими руками края так, щоб фарш сховався всередину, і сформувалися гарні заготовки з тіста.

Крок - 7
08

Тепер помістіть глибоку каструлю з підсоленою водою на плиту і закип'ятіть. Помістіть підготовлені заготовки з тіста в киплячу воду і варіть, періодично помішуючи, до спливання їх усіх на поверхню. Потім викладіть відварені манти в невелику тарілку.

Крок - 8
09

А самі займіться приготуванням спеціального соусу для страви. У миску з йогуртом натріть на самій дрібній тертці або видавіть через чеснокодавку раніше очищений від лушпиння часник.

Крок - 9
10

Невелику сковорідку помістіть на плиту, укладіть в неї вершкове масло і розтопіть. Додайте в масло нашаткований червоний перець чилі і добре змішайте. Потім зніміть сковорідку з вогню.

Крок - 10
11

Готові манти з яловичини в тарілці полийте спочатку соусом з йогурту, а потім підлив трохи розтопленого перченого масла, подавайте скоріше страву до столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Курча табака - покроковий рецепт, фото 1 Курча табака 45 4 3 з 5 - детальніше -
Мімоза з сардиною - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза з сардиною 30 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з кальмарами - покроковий рецепт, фото 1 Салат з кальмарами 30 6 2 з 5 - детальніше -
Салат з м’ясом "Натхнення" - покроковий рецепт, фото 1 Салат з м’ясом "Натхнення" 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тефтелі з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі з підливою 35 5 3 з 5 - детальніше -
Стейк з лосося на грилі - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з лосося на грилі 40 2 3 з 5 - детальніше -
Грецький салат з баклажанами - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з баклажанами 35 4 3 з 5 - детальніше -
Глазур для еклерів - покроковий рецепт, фото 1 Глазур для еклерів 35 1 2 з 5 - детальніше -