Укр
Рус
Манти Другі страви Російська кухня

Манти з картоплею

( 4.9167 4 512 12 оцінок)

1783 - переглядів
90 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Манти з картоплею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Страви кухні Сходу обожнюють багато. У нас досить відомі манти, але далеко не всім відомо, що цю страву готують з різноманітними начинками. У цьому рецепті хочемо розповісти і покроково показати, як правильно готувати манти з картоплею.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Манти з картоплею" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири7.6 гр.
  • Вуглеводи21.6 гр.
  • Калорії185 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку ємність розбийте куряче яйце, добре посоліть, долийте теплу воду і за допомогою вінчика ретельно все збовтайте до однорідної маси.

Крок - 1
02

Потім в чашу тістоміса засипте просіяне борошно, включіть машинку і повільно підливаючи в чашу раніше підготовлену яєчну суміш, замісіть достатньо густої консистенції тісто. При необхідності домісіть тісто ще руками на твердій поверхні, а потім, накривши його харчовою плівкою або звичайною мискою, залиште приблизно на 15 хвилин.

Крок - 2
03

А самі займіться приготуванням спеціальної начинки для майбутньої страви. Очистіть від шкірки картоплю, а потім на обробній дошці гострим ножем наріжте овоч на тонкі шматочки. Надішліть нарізаний овоч в миску.

Крок - 3
04

Далі очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями цибулю. Її теж покладіть в миску з картоплею.

Крок - 4
05

Помийте під проточною водою куряче м'ясо (це може бути філе або відокремлене від кістки м'ясо з стегна) і відправте в миску до решти продуктів. Потім присоліть вміст миски і ретельно перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 5
06

Далі, за допомогою спеціального обладнання або звичайної качалки розкачайте в тонкі пласти раніше підготовлене тісто.

Крок - 6
07

Потім розріжте пласти з тіста в невеликі квадрати і в центр кожного покладіть підготовлену картопле-м'ясну начинку, додавши шматочок вершкового масла.

Крок - 7
08

Далі щільно закріпіть трохи змоченими руками края шматочків з тіста так, щоб м'ясо сховалося в середину і не змогло при варінні випасти.

Крок - 8
09

Тепер в спеціальну ємність для готування на пару укладіть спочатку на дно, а потім і на спеціальну кришку з отворами заздалегідь вимочені в оливкове масло заготовки з тіста. Закрийте ємність кришкою і залиште готуватися страву на пару приблизно на 30 хвилин.

Крок - 9
10

Потім викладіть готові манти з картоплею в сервірувальну тарілку і подавайте гарячими зі сметаною або іншим улюбленим соусом.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Голубці - покроковий рецепт, фото 1 Голубці 110 6 4 з 5 - детальніше -
Шинка монастирська - покроковий рецепт, фото 1 Шинка монастирська 145 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Мімоза з сардиною - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза з сардиною 30 4 3 з 5 - детальніше -
Карась у тархуновом соусі - покроковий рецепт, фото 1 Карась у тархуновом соусі 30 3 3 з 5 - детальніше -
Салат цезар з курячою грудкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат цезар з курячою грудкою 50 6 3 з 5 - детальніше -