Укр
Рус
Манти Другі страви Російська кухня

Манти солодкі

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

1478 - переглядів
75 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Манти солодкі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Відома страва азіатської кухні під назвою манти - це кулінарний подарунок від східних кулінарів. Манти це вироби з тіста зі смачною начинкою всередині. Багато хто вважає, що манти дуже схожі на пельмені, хінкалі або ж вареники, але справжні знавці цієї страви запевняють, що це зовсім не так, і манти мають ряд тонкощів, які відрізняють їх від інших і роблять манти самодостатньою стравою. Традиційно манти готують з м'ясною начинкою з невеликими відмінностями в варіантах кожної азіатської національної кухні. Але ми сьогодні пропонуємо вам приготувати дуже смачні солодкі манти, страва, яка вразить ваших гостей або домочадців своїм неповторним смаком, оригінальністю і вишуканістю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Манти солодкі" (на 100 грам)

  • Білки3.2 гр.
  • Жири11.2 гр.
  • Вуглеводи23.9 гр.
  • Калорії219 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготувати солодкі манти з цього набору продуктів - завдання з найпростіших, адже самостійно не потрібно займатися якимись складними процесами. Досить виконати кілька простих завдань, і дуже смачний десерт вже буде радувати ваше око і викликати бажання швидше спробувати ці ласощі. Отже, лист листкового тіста викладемо на поверхню і розріжемо їх ножем на квадратики розміром приблизно 3-4х3-4 см., З цих квадратиків вийдуть маленькі і акуратненьких манти.

Крок - 1
02

Як смачну начинку рекомендуємо використовувати зерна шоколаду. Отже, на середину наших квадратиків з листкового тіста викладаємо по декілька шоколадних зерняток, а потім з'єднуємо куточки, формуючи таким чином мішечки з начинкою.

Крок - 2
03

Тепер викладаємо наші манти на деко, який при необхідності застилаємо пергаментним папером, а потім відправляємо в розігріту духовку буквально на 15-20 хвилин. По закінченню цього часу дістаємо з духовки ароматний, красиві і дуже апетитні манти. Листкове тісто чудово пропікається, а шоколад всередині розтане і спокусливо випливає з наших мішечків.

Крок - 3
04

Щоб подати манти як справжній делікатес, пропонуємо приготувати ванільний пудинг. На щастя сьогодні готову суміш можна придбати в будь-якому супермаркеті, а для того, щоб приготувати його, досить просто змішати цей порошок невеликою кількістю кип'яченого молока, після цього поставити на вогонь, влити ще півсклянки гарячого молока і постійно помішуючи, готувати півтори хвилини.

Крок - 4
05

Готовому пудингу даємо час охолонути. За консистенцією він повинен нагадувати густий заварний крем. Взагалі-то на кожній упаковці знаходиться інструкція, тому потрібно її обов'язково прочитати, щоб не зіпсувати. Також пропонуємо використовувати ще трохи ласощів і приготувати крем шанті. Це відомий крем, який дуже популярний в турецькій кухні. Крем простий і готується на основі вершків. Готову суміш теж можна купити в будь-якому магазині і просто висипати в ємність, залити молоком і збити міксером до утворення ніжної, густої консистенції.

Крок - 5
06

Як смачну поливку рекомендуємо використовувати фруктовий джем, який також можна купити в магазині вже в готовому вигляді або ж придбати суміш для приготування такого джему і просто розмішати її з тепленькою водою. Отже, коли всі складові нашого неймовірного десерту будуть готові, приступимо до його оформлення.

Крок - 6
07

На тарілку викладаємо шар пудингу, зверху на нього додаємо шар крему шанті. На цю хмарку викладаємо манти, які поливаємо зверху фруктовим джемом. Красиві і дуже ніжні солодкі манти, приготовані таким оригінальним способом, справлять карколомне враження на кожного, кого ви почастуєте цим смачним десертом.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Спагеті зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті зі шпинатом 20 5 2 з 5 - детальніше -
Салат з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з креветками 40 3 3 з 5 - детальніше -
Салат з м’ясом "Натхнення" - покроковий рецепт, фото 1 Салат з м’ясом "Натхнення" 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Вишня заморожена - покроковий рецепт, фото 1 Вишня заморожена 20 1 1 з 5 - детальніше -
Місо суп класичний - покроковий рецепт, фото 1 Місо суп класичний 30 4 3 з 5 - детальніше -
Шашлик з грудок курки - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з грудок курки 60 6 3 з 5 - детальніше -
Білоруські деруни - покроковий рецепт, фото 1 Білоруські деруни 55 4 3 з 5 - детальніше -