Укр
Рус
Манти Другі страви Корейська кухня

Манти по-узбецьки

( 5.0000 5 517 17 оцінок)

3481 - переглядів
90 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Манти по-узбецьки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня, Східна кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима

Кухонна техніка: В пароварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Страва під назвою Манти по- узбецьки: запечені пельмені з часниковим йогуртом і томатним соусом. Супер легко зробити, якщо ви створите не зовсім традиційну форму. Так як Манти - це пельмені майже мініатюрного розміру, складання їх може зайняти досить багато часу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Манти по-узбецьки" (на 100 грам)

  • Білки9.3 гр.
  • Жири12.3 гр.
  • Вуглеводи17.1 гр.
  • Калорії149 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів, змастіть рослинною олією і підготуйте лист. У кухонному комбайні подрібніть м'ясо яловичини до фаршу, відправте в миску. Долийте трохи води, сіль, крупно нарізану цибулю, подрібнений часник, спеції і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Додайте ще воду до подрібненого м'яса і добре перемішайте, якщо структура вийде занадто густа, додайте трохи більше води, щоб зробити її більш м'якою.

Крок - 1
02

Покладіть повну чайну ложку цієї м'ясної начинки на нарізане невеликими квадратами готове тісто (для пельменів), змочіть боки водою і склейте його, надавши форму човна.

Крок - 2
03

Покладіть підготовлені манти в змащений раніше рослинною або оливковою олією деко і, повторюйте до готовності всіх виробів з тіста. Надішліть деко з заготовками з тіста в розігріту до 200 градусів духовку і випекайте20-25 хвилин або до золотистого кольору.

Крок - 3
04

Вийміть деко з духовки і додайте в нього 1 / 2 окропу або заздалегідь приготованого бульйону. Надішліть назад в духовку і запікайте ще 10-15 хвилин або поки вода повністю не випарується.

Крок - 4
05

Щоб приготувати томатний соус, просто змішайте томатний сік зі спеціями і доведіть до кипіння. Подавайте запечені манти по-узбецьки гарячими з простим йогуртом і томатним соусом приготованим раніше. Іноді манти подаються з часниковим йогуртом, або просто додайте часник в саме м'ясо або томатний соус, але стежте за тим, щоб смак часнику не був занадто сильним. Ви завжди можете подати манти і традиційним способом, додавши часник в йогурт, а не в м'ясо. У будь-якому варіанті ця м'ясна страва обов'язково сподобається всій вашій родині і навіть діткам.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Свинячі відбивні - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі відбивні 25 4 2 з 5 - детальніше -
Свинячі ніжки - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі ніжки 5 4 3 з 5 - детальніше -
Печінковий торт - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт 60 5 4 з 5 - детальніше -
Салат Принц - покроковий рецепт, фото 1 Салат Принц 25 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Запіканка з овочів і фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Запіканка з овочів і фаршу 80 4 3 з 5 - детальніше -
Самса з готового тіста - покроковий рецепт, фото 1 Самса з готового тіста 65 3 3 з 5 - детальніше -
Картопля по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 Картопля по-французьки 50 4 3 з 5 - детальніше -