Укр
Рус
Маннік Випічка Російська кухня

Манник з сиром

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

1278 - переглядів
80 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Манник з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Манник з сиром - ароматна і смачна випічка, яку обов'язково потрібно приготувати і випробувати як мінімум один раз у своєму житті. В першу чергу, тому що мак з сиром корисні для організму, ну і звичайно ж бо тісто дуже легке в приготуванні. Навіть починаюча домогосподарка зможе впоратися з готуванням цієї незвичайної випічки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Манник з сиром" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири13.5 гр.
  • Вуглеводи27.2 гр.
  • Калорії261 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть з приготування тіста. Засипте в миску просіяне борошно, додайте порізане на шматочки вершкове масло, цукор і ретельно все перемішайте, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 1
02

Потім залийте в миску холодну воду і, поступово вимішуючи, сформуйте гнучке і гладке тісто. Розділіть утворене тісто на кілька частин, а потім одну з них укладіть, акуратно розподіливши по всьому дну і навіть захопивши бічні частини, в форму для випічки (бажано круглу). Надішліть форму з тістом на деякий час в холодильник.

Крок - 2
03

А самі тим часом приступіть до приготування начинки для майбутньої випічки. Залийте молоко високої жирності (можна домашнє) в невелику каструлю, засипте цукор і додайте трохи вершкового масла (нарізаного на невеликі шматочки).

Крок - 3
04

Далі доведіть вміст каструлі до кипіння, а коли масло повністю розчиниться, додайте в нього мак і манну крупу. Продовжуйте варити вміст каструлі на слабкому вогні, постійно помішуючи протягом 10 хвилин, до утворення однорідної густої маси.

Крок - 4
05

Далі в глибоку миску покладіть сир (бажано високої жирності), розбийте куряче яйце і міксером ретельно все збийте, до однорідної повітряної маси.

Крок - 5
06

У миску з сирною масою акуратно викладіть манно-макову суміш і ретельно перемішайте з допомогою кухонної лопатки, до об'єднання продуктів.

Крок - 6
07

Тепер помістіть утворену макову начинку з сиром в форму, рівномірно розподіливши по всьому охолодженому тісту Зверху начинки натріть на самій дрібній тертці другу частину охолодженого тіста.

Крок - 7
08

Тепер помістіть форму з майбутньою випічкою в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікайте протягом однієї години. Потім готовий манник з сиром трохи охолодіть, розріжте на невеликі порції (шматочки) і подавайте до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Кукурудзяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурудзяна каша 30 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Спагеті з мідіями - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті з мідіями 25 5 3 з 5 - детальніше -
Канапе з шинкою - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з шинкою 40 4 3 з 5 - детальніше -