Укр
Рус
Маннік Випічка Італійська кухня

Манник лимонний

( 4.9167 4 524 24 оцінки)

3239 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Манник лимонний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Є багато проблем при виготовленні манника лимонного. Технічний аналіз пирога досить складний. Розповімо всім, що є найбільш важливим фактором, що впливає на успіх манного пирога.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Манник лимонний" (на 100 грам)

  • Білки3.8 гр.
  • Жири11.4 гр.
  • Вуглеводи41.3 гр.
  • Калорії287 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У велику миску розбийте яйця, додайте дрібку солі і цукор. Використовуючи електричний міксер або вінчик збийте інгредієнти на високій швидкості протягом 5 хвилин, поки не отримаєте густу білясту суміш.

Крок - 1
02

Далі додайте в миску, заздалегідь підготовлену цедру апельсина або лимона. Знову все добре збийте.

Крок - 2
03

Тепер додайте в миску мелений кардамон і збивайте ще 30 секунд. Якщо у вас немає кардамону, ви можете пропустити його або використовувати замість нього ваніль. Змішайте, поки не отримаєте дуже густу суміш з яєць.

Крок - 3
04

В окремій великій мисці просійте борошно. Додайте манну крупу і розпушувач для тіста. Добре перемішайте.

Крок - 4
05

Вилийте яєчну суміш на сухі інгредієнти і, використовуючи лопаточку, змішайте всі ці продукти разом, поки вони не будуть добре об'єднані. Тепер додайте рослинне масло. Добре перемішайте, поки масло не вбереться.

Крок - 5
06

Нарешті додайте в миску молоко або вершки і продовжуйте змішувати, поки не отримаєте дуже гладке рідке тісто. За бажанням можна додати в рідке тісто подрібнені горіхи або арахіс. Відставте підготовлене тісто постояти кілька хвилин в сторону.

Крок - 6
07

Тим часом приготуйте деко або форму для випікання. Отже, змастіть форму для випічки вершковим маслом так, щоб пергаментний папір прилип до неї, потім змастіть маслом сам пергаментний папір.

Крок - 7
08

Вилийте рідке тісто у форму для випічки на пергаментний папір. Надішліть форму з майбутньою випічкою в попередньо розігріту духовку, і випікайте при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин.

Крок - 8
09

А поки створіть сироп до лимонному пирога. У каструлі змішайте апельсиновий і лимонний сік, воду, цукрову пудру і рідкий мед. Увімкніть вогонь на плиті до середнього і варіть сироп, помішуючи, близько 5 хвилин. Потім вимкніть вогонь і дайте сиропу охолонути до кімнатної температури перед використанням.

Крок - 9
10

Далі витягніть форму з випічкою з духовки і трохи охолодіть. Переверніть пиріг на тарілку і акуратно видаліть пергаментний папір. Тепер помістіть тарілку на пиріг і переверніть знову, щоб ви могли повернути прекрасну золоту поверхню тіста нагорі.

Крок - 10
11

Використовуючи ложку, налийте приготований раніше сироп на пиріг не пропускаючи жодного місця. Потім залиште манник лимонний на 1 годину перед подачею на стіл. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Класична окрошка - покроковий рецепт, фото 1 Класична окрошка 35 6 3 з 5 - детальніше -
Пастила в сушарці - покроковий рецепт, фото 1 Пастила в сушарці 55 3 3 з 5 - детальніше -
Пончики на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Пончики на сметані 90 3 3 з 5 - детальніше -