Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Манна каша

20 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Манна каша - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Манка - крупа унікальна. В ній дуже багато корисних для організму людини макроелементів. Приготуємо манну кашу на воді.

Інгредієнти

Манна крупа3 ст.л
Вершкове масло2 ст.л
Цукор1 ст.л
Ізюм1 ст.л
Вода2 скл.
Сіль за смаком
01

Вода доводиться до кипіння, а потім поступово засипається манка з постійним перемішуванням.

Крок - 1
02

Далі додається цукор, сіль за смаком і вариться 5 хвилин не припиняючи помішування.

Крок - 2
03

В кінці приготування кладеться  шматочок вершкового масла і накривається для настоювання. При подачі можна додати  в тарілку розпарені  родзинки.

Крок - 3

Оцінити рецепт