Укр
Рус
thermomix thermomix
Каші Другі страви Українська кухня

Манна каша

20 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Манна каша - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Манка - крупа унікальна. В ній дуже багато корисних для організму людини макроелементів. Приготуємо манну кашу на воді.

Інгредієнти

  • Манна крупа 3 ст.л
  • Вершкове масло 2 ст.л
  • Цукор 1 ст.л
  • Ізюм 1 ст.л
  • Вода 2 скл.
  • Сіль за смаком

Покроковий рецепт

  1. 01

    Вода доводиться до кипіння, а потім поступово засипається манка з постійним перемішуванням.

    Крок - 1
  2. 02

    Далі додається цукор, сіль за смаком і вариться 5 хвилин не припиняючи помішування.

    Крок - 2
  3. 03

    В кінці приготування кладеться  шматочок вершкового масла і накривається для настоювання. При подачі можна додати  в тарілку розпарені  родзинки.

    Крок - 3

Оцінити рецепт