Укр
Рус
Смузі Напої Американська кухня

Манговий смузі

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

831 - переглядів
35 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Манговий смузі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Якщо ви і ваші домочадці ласуни, то вам, як нікому, знадобиться наш рецепт чудесного коктейлю. Особливо, якщо у вас на кухні є міксер, а ще краще - блендер. І це не просто фруктовий напій, це - улюблений багатьма манговий смузі, спробувавши який хоча б раз, відмовитися просто не реально. Зміст в цьому екзотичному напої фруктів і соку наповнить ваш організм вітамінами, а також зарядом бадьорості і енергії. Тому, якщо ви небайдужі до ніжного, солодкого смаку манго, прислухайтеся до наших рекомендацій і приготуйте для своєї родини смачний десерт, тим більше, що цей заморський фрукт дуже багатий на мінерали і клітковину.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Манговий смузі" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи9.4 гр.
  • Калорії51 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготування чудесного варіанту для сніданку не зажадає від вас багато часу і якихось особливих кулінарних здібностей, а користі і задоволення мангового смузі подарує максимум. Ще ми рекомендуємо додати зовсім небагато м'яти, смаку якої через солодощі та аромату тропічного фрукта ви навіть не відчуєте. Тому, навіть якщо ви самий прискіпливий гурман, це вам зовсім не завадить.

Крок - 1
02

Ну, що ви готові до експерименту, тоді за роботу і повірте, результат вас не розчарує. Адже що може більш радувати будь-яку господарку на кухні, ніж можливість приготування швидкої і смачної страви. Перш за все, за допомогою пристосування для чищення овочів акуратно знімаємо тонкий шар шкірки з манго. Потім розрізаємо фрукти на пластинки і ріжемо кубиками невеликого розміру.

Крок - 2
03

Потім миємо апельсини, розрізаємо навпіл і за допомогою соковижималки видавлюємо потрібну кількість свіжого соку. Після цього перекладаємо нарізані часточки манго в чашу блендера і заливаємо свіжовичавленим апельсиновим соком.

Крок - 3
04

Тепер додаємо трохи, буквально кілька крапель, екстракту м'яти і включаємо блендер на низьких оборотах. Збиваємо кілька секунд, а потім додаємо швидкість обертів блендера. В цілому приготування мангового смузі займе не більше 30 секунд.

Крок - 4
05

Готовий десерт розливаємо в келихи і перед подачею до столу прикрашаємо часточкою манго, а також листком свіжої м'яти. Відмінне поєднання смаків манго, апельсинів і м'яти створить неймовірно дивовижний і освіжаючий тропічний аромат, який, ми сподіваємося, сподобається і вам і вашим рідним. А якщо ви хочете, щоб такий десерт став повноцінним сніданком для вашої родини, можна сміливо експериментувати, додаючи в манговий смузі насіння чіа або льону. Таким чином, ви збагатите свій організм білками і клітковиною, що дозволить зберегти почуття ситості.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Курка з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Курка з картоплею 90 6 3 з 5 - детальніше -
Паштет курячий - покроковий рецепт, фото 1 Паштет курячий 60 4 3 з 5 - детальніше -
Морква по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Морква по-корейськи 20 2 1 з 5 - детальніше -
Фруктовий салат в апельсині - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий салат в апельсині 25 2 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти