Укр
Рус
Риба Другі страви Норвезька кухня

Малосольні черевця сьомги

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

1188 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Малосольні черевця сьомги - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Норвезька кухня, Середземноморська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Засолювати

опис

Малосольні черевця сьомги - смачний продукт, який може бути самостійною закускою або інгредієнтом інших страв. Пропонуємо рецепт супершвидко приготування малосольної сьомги. По ньому ви зможете засолити черевця всього за 3 хвилини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Малосольні черевця сьомги" (на 100 грам)

  • Білки8.5 гр.
  • Жири2.4 гр.
  • Вуглеводи5.4 гр.
  • Калорії78 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Налийте в миску очищену холодну воду.

Крок - 1
02

Всипте сіль і цукор і перемішайте вінчиком, поки кристали повністю не розчиняться. Ви можете поекспериментувати зі спеціями і додати, наприклад, копчену перуку, щоб риба після засолювання придбала відтінок і запах копченостей.

Крок - 2
03

Черевну частину сьомги вимийте, просушіть паперовими рушниками і наріжте тонкими слайсами (товщиною близько 5 мм). Намагайтеся, щоб шматочки були приблизно однаковими.

Крок - 3
04

Нарізану рибу відправте в миску з розсолом. Шматочках такого розміру досить 3 хвилин, щоб просолитися до ідеального стану. Але можете потримати їх в розсолі довше, щоб вони стали більш солоними.

Крок - 4
05

Через 3 хвилини вийміть сьомгу з розсолу шумівкою і перекладіть на решітку для просушування. Помакніть шматочки від розсолу паперовим рушником.

Крок - 5
06

Після цього малосольні черевця сьомги вже можна пробувати. Але вони будуть смачніше, якщо попередньо перекласти їх на блюдо, накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник на 2-3 години, а краще на ніч. Знаходження в холоді покращує колір і текстуру риби, а її смак робить більш насиченим і яскравіше.

Крок - 6
07

Подавайте малосольну сьомгу з соєвим соусом, в який додано трохи дрібнонатертого свіжого імбиру. Як варіант, можна подати рибу з овочевим салатом (редис з мікрогріном) і легким соусом на основі йогурту, для пікантності присипавши черевця тертим хріном. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Полуничне желе - покроковий рецепт, фото 1 Полуничне желе 50 4 3 з 5 - детальніше -
Глазур дзеркальна - покроковий рецепт, фото 1 Глазур дзеркальна 50 1 3 з 5 - детальніше -
Грибний соус з шампіньйонів - покроковий рецепт, фото 1 Грибний соус з шампіньйонів 40 1 2 з 5 - детальніше -
Вершково сирний соус - покроковий рецепт, фото 1 Вершково сирний соус 25 1 2 з 5 - детальніше -