Укр
Рус
Пудинг Десерти Італійська кухня

Малиново манний пудинг

( 4.8667 4 515 15 оцінок)

3428 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Малиново манний пудинг - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Кожна господиня знає, як урізноманітнити раціон своїх рідних і чим їх здивувати в плані харчування. Звичайно, серед всіх інших страв особливе місце займають десерти, і не завжди знаходиться достатньо часу для їх приготування. Досить пристойну страву можна приготувати зі звичайної манки, додавши малинової основи. В результаті вийде малиново манний пудинг, який послужить відмінним десертом навіть для тих, хто ніколи не любив манку. Такими здоровими і досить дешевими ласощами вам вдасться доставити чимало задоволення і дорослим, і діткам, тим більше, що приготування не зажадає від вас багато зусиль.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Малиново манний пудинг" (на 100 грам)

  • Білки2.1 гр.
  • Жири1.2 гр.
  • Вуглеводи24 гр.
  • Калорії119 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Десерт з манної каші і фруктів - дійсно відмінна ідея для ленчу чи сніданку. Ласощі, по-перше, дешеві, а по-друге здорові і корисні, якщо врахувати, що манка є дуже корисним продуктом. Незважаючи на те, що манна каша живильна і містить масу корисних для здорової роботи організму речовин, діти часто вередують і відмовляються вживати таку страву, ну а дорослі вважають її надто вже дитячою. Ось саме тут і потрібно проявити кмітливість і дотепність, щоб знайти вихід з ситуації, що склалася, а саме приготувати малиново манний пудинг. З огляду на те, що в основі такого десерту лежить не тільки манка, а й молоко, постарайтеся використовувати свіжий продукт, тоді готовий пудинг вийде легким і повітряним. Готувати цей десерт можна на водяній бані, але цілком легко впоратися із завданням і на плиті. Головне, щоб була каструля або сотейник з антипригарним покриттям. У каструлю вливаємо трохи холодної води і відразу ж засипаємо манну крупу. Добре перемішуємо манку з водою, щоб не утворилися грудочки, підігріваємо, постійно помішуючи.

Крок - 1
02

Після цього доливаємо в каструлю молоко і досипаємо цукор. Постійно помішуючи, доводимо до кипіння, кидаємо дрібку солі і варимо до готовності манки.

Крок - 2
03

Далі перекладаємо приготовлену манну кашу в глибоку посудину і додаємо трохи лимонного соку. Тепер збиваємо манну кашу з допомогою міксера в пишну масу.

Крок - 3
04

А ось тепер будемо готувати безпосередньо пудинг. У глибоку піалу або мисочку викладаємо манний пудинг, наповнивши посудину до половини.

Крок - 4
05

Після цього зверху поливаємо малиновим варенням і знову додаємо пудинг.

Крок - 5
06

Далі викладаємо поверх колечка банана, часточки винограду і свіжі ягоди малини. Подаючи до столу малиново манний пудинг, прикрашаємо свіжим листям м'яти.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Консервовані огірки - покроковий рецепт, фото 1 Консервовані огірки 120 8 3 з 5 - детальніше -
Нуга рецепт по Держстандарту - покроковий рецепт, фото 1 Нуга рецепт по Держстандарту 45 3 3 з 5 - детальніше -
Запіканка капустяна - покроковий рецепт, фото 1 Запіканка капустяна 55 5 3 з 5 - детальніше -