Укр
Рус
Макаруни Випічка Італійська кухня

Макаруни

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

1051 - переглядів
45 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Макаруни - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

За останні кілька років популярність французьких макарун вибухнула, і тепер кожен хоче навчитися робити їх вдома. Ми хочемо розповісти про те, як отримати свіжий зовнішній вигляд і м'який, жувальний смак, яким славляться ці маленькі різнокольорові печива.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макаруни" (на 100 грам)

  • Білки3.8 гр.
  • Жири18.8 гр.
  • Вуглеводи38.7 гр.
  • Калорії342 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб приготувати макаруни, попередньо розігрійте духовку до 150 градусів. В кухонний комбайн засипте вівсяну муку і цукрову пудру. Змішуйте це протягом приблизно 30 секунд і потім пропустіть через сито, щоб відкинути будь-які великі грудки.

Крок - 1
02

У чисту металеву миску або миску міксера на підставці залийте яєчні білки. Збивайте на низькій швидкості протягом 2 - 3 хвилин.

Крок - 2
03

Збільште швидкість до середньої. Поступово починайте додавати цукор, збивайте, поки весь цукор не буде включений. Це займе близько 3 хвилин. Додайте зелений харчовий барвник і збивайте протягом хвилини. Яєчні білки досягнуть жорстких піків на цій стадії.

Крок - 3
04

Змішайте суміш яєчного білка з цукровою пудрою і сумішшю вівсяної муки. Як тільки ви ретельно перемішаєте все, використовуючи кухонну лопатку, обійдіть боки миски і проведіть вміст в центр. Повторюйте це, поки не утвориться однорідна рідка суміш (тісто).

Крок - 4
05

Застеліть деко пергаментним папером і намалюйте на ній однакові кола, використовуючи зворотний бік чашки. Помістіть підготовлене тісто в кондитерський мішок і, утримуючи його під кутом 90 градусів, видавіть тісто по колу, але завершіть безпосередньо перед лінією кола, так як макаруни трохи розтягнуться. Дайте постояти листу з вмістом при кімнатній температурі, поки тісто не стане сухим на дотик, приблизно 20 - 30 хвилин. Помістіть в духовку на 12 хвилин. Витягніть і залиште їх на 10 хвилин, потім зніміть макаруни з пергаментного паперу.

Крок - 5
06

Для глазурі з вареного молока: в каструлю залийте фісташкове молоко, додайте борошно. Добре збийте, щоб не залишилося грудок. Нагрійте суміш на середньому вогні, поки вона не почне варитися (приблизно 3 хвилини).

Крок - 6
07

Дайте охолонути до кімнатної температури. Використовуючи міксер, збийте масло до однорідного стану, близько 30 секунд на середній швидкості. Додайте в масло раніше підготовлену суміш, поки все не буде добре об'єднано. Після того, як вся суміш буде додана, перемішайте протягом 2 хвилин. Глазур готова.

Крок - 7
08

За допомогою кондитерського мішка видавіть готову глазур на одну половину макарун і накрийте іншою.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Свинячий паштет - покроковий рецепт, фото 1 Свинячий паштет 60 6 3 з 5 - детальніше -
Холодець м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Холодець м’ясний 100 4 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Печиво хмиз - покроковий рецепт, фото 1 Печиво хмиз 50 5 3 з 5 - детальніше -
Ачма - покроковий рецепт, фото 1 Ачма 90 4 3 з 5 - детальніше -
Пончики з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Пончики з начинкою 95 4 3 з 5 - детальніше -
Мафіни з шоколадними краплями - покроковий рецепт, фото 1 Мафіни з шоколадними краплями 75 4 3 з 5 - детальніше -