Укр
Рус
Макаруни Випічка Італійська кухня

Макаруни з вершковим кремом

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

1201 - переглядів
75 хвилин порцій - 2 складність - 4 з 5
Макаруни з вершковим кремом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Всі ми знаємо французьку випічку з незвичайною назвою макаруни. Невелике кругленьке печиво з наповненням, яке на сьогоднішній день можна знайти в будь-якому магазині. Цей рецепт макарун з вершковим кремом напевно оцінять всі ласуни.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макаруни з вершковим кремом" (на 100 грам)

  • Білки4.4 гр.
  • Жири22.8 гр.
  • Вуглеводи37 гр.
  • Калорії374 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У неглибоку ємність залийте яєчні білки і за допомогою міксера на низькій швидкості їх трохи збийте. Потім, поступово підсипаючи цукор, вже на більш високій швидкості збийте вміст ємності, до утворення білої повітряної маси.

Крок - 1
02

В іншу ємність засипте мигдальний порошок (який ви можете підготувати самостійно, шляхом подрібнення мигдалю або ж купити готовий, як в цьому випадку), додайте цукрову пудру і добре перемішайте інгредієнти між собою.

Крок - 2
03

Далі за допомогою дрібного сита просійте утворену миндальну суміш в ємність з раніше підготовленою білковою масою і кухонною лопаткою ретельно все перемішайте, до утворення в'язкого, повітряного тіста.

Крок - 3
04

Тепер помістіть утворене тісто в кондитерський мішок і видавіть, на попередньо застелений пергаментним папером деко, невеликого розміру заготовки (майбутні макаруни). Помістіть деко з заготовками в попередньо розігріту духовку до 150 градусів на 12-15 хвилин.

Крок - 4
05

Далі залийте в невеликій сотейник молоко (добре, якщо домашнє), додайте високої жирності вершки і засипте цукор. Тепер добре перемішайте все і відправте сотейник з вмістом на вогонь. Варіть вершкову суміш, постійно помішуючи, близько 10 хвилин, до її загусання, а потім перелийте в невелику піалу і залиште охолоджуватися.

Крок - 5
06

Далі помістіть маленьку каструлю на плиту налийте в неї трохи води, засипте цукор і доведіть вміст до кипіння, утворивши так звану карамель.

Крок - 6
07

Тепер в невелику миску залийте яєчні білки, і поступово заливаючи раніше підготовлену і охолоджену карамель, збийте все, до утворення однорідної повітряної маси. Додайте в миску трохи розтанувше вершкове масло і ще раз все добре перемішайте.

Крок - 7
08

Далі на остиглі половинки, раніше підготовленої випічки, по всьому периметру, видавіть з допомогою кондитерського мішка підготовлену білкову суміш. У центр залийте охолоджену вершкову суміш і накрийте другою половинкою випічки.

Крок - 8
09

Готові макаруни з вершковим кремом, трохи охолодіть, щоб застиг крем, а потім викладіть на блюдце і подавайте до столу з улюбленим гарячим напоєм.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Вермішель - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель 20 4 1 з 5 - детальніше -
Шашлик з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з баранини 35 8 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Овсяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Овсяна каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Салат цезар класичний - покроковий рецепт, фото 1 Салат цезар класичний 40 6 3 з 5 - детальніше -
Болоньєзе з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Болоньєзе з куркою 45 1 2 з 5 - детальніше -