Укр
Рус
Макаруни Випічка Італійська кухня

Макаруни з вершковим кремом

( 4.8750 4 58 8 оцінок)
1028 - переглядів
75 хвилинпорцій - 2складність - 4 з 5
Макаруни з вершковим кремом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Всі ми знаємо французьку випічку з незвичайною назвою макаруни. Невелике кругленьке печиво з наповненням, яке на сьогоднішній день можна знайти в будь-якому магазині. Цей рецепт макарун з вершковим кремом напевно оцінять всі ласуни.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макаруни з вершковим кремом" (на 100 грам)

  • Білки4.4 гр.
  • Жири22.8 гр.
  • Вуглеводи37 гр.
  • Калорії374 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У неглибоку ємність залийте яєчні білки і за допомогою міксера на низькій швидкості їх трохи збийте. Потім, поступово підсипаючи цукор, вже на більш високій швидкості збийте вміст ємності, до утворення білої повітряної маси.

Крок - 1
02

В іншу ємність засипте мигдальний порошок (який ви можете підготувати самостійно, шляхом подрібнення мигдалю або ж купити готовий, як в цьому випадку), додайте цукрову пудру і добре перемішайте інгредієнти між собою.

Крок - 2
03

Далі за допомогою дрібного сита просійте утворену миндальну суміш в ємність з раніше підготовленою білковою масою і кухонною лопаткою ретельно все перемішайте, до утворення в'язкого, повітряного тіста.

Крок - 3
04

Тепер помістіть утворене тісто в кондитерський мішок і видавіть, на попередньо застелений пергаментним папером деко, невеликого розміру заготовки (майбутні макаруни). Помістіть деко з заготовками в попередньо розігріту духовку до 150 градусів на 12-15 хвилин.

Крок - 4
05

Далі залийте в невеликій сотейник молоко (добре, якщо домашнє), додайте високої жирності вершки і засипте цукор. Тепер добре перемішайте все і відправте сотейник з вмістом на вогонь. Варіть вершкову суміш, постійно помішуючи, близько 10 хвилин, до її загусання, а потім перелийте в невелику піалу і залиште охолоджуватися.

Крок - 5
06

Далі помістіть маленьку каструлю на плиту налийте в неї трохи води, засипте цукор і доведіть вміст до кипіння, утворивши так звану карамель.

Крок - 6
07

Тепер в невелику миску залийте яєчні білки, і поступово заливаючи раніше підготовлену і охолоджену карамель, збийте все, до утворення однорідної повітряної маси. Додайте в миску трохи розтанувше вершкове масло і ще раз все добре перемішайте.

Крок - 7
08

Далі на остиглі половинки, раніше підготовленої випічки, по всьому периметру, видавіть з допомогою кондитерського мішка підготовлену білкову суміш. У центр залийте охолоджену вершкову суміш і накрийте другою половинкою випічки.

Крок - 8
09

Готові макаруни з вершковим кремом, трохи охолодіть, щоб застиг крем, а потім викладіть на блюдце і подавайте до столу з улюбленим гарячим напоєм.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Пюре - покроковий рецепт, фото 1 Пюре 30 5 1 з 5 - детальніше -
Свинячі відбивні - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі відбивні 25 4 2 з 5 - детальніше -
Сало - покроковий рецепт, фото 1 Сало 120 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Мімоза з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза з тунцем 115 4 3 з 5 - детальніше -
Манти з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Манти з яловичиною 80 4 3 з 5 - детальніше -
Кетчуп на зиму сацебелі - покроковий рецепт, фото 1 Кетчуп на зиму сацебелі 40 1 2 з 5 - детальніше -