Сьогодні представляємо вам рецепт - Чорничні макаруни з вершковим кремом, зроблені з вершкового сиру з додаванням варення. Ця випічка, яка добре виглядає на дитячих святах або урочистих заходах.
Використовуючи кухонний комбайн або кавомолку, подрібніть мигдаль в борошно. З'єднайте миндальне борошно з цукровою пудрою. Просійте їх через сито кілька разів.
Помістіть яєчні білки в глибоку миску, щоб зручно було їх збивати. Збийте міксером білки на середній швидкості, до утворення повітряних бульбашок. У збиті білки додайте половину цукру. Продовжуйте збивати, поки маса не стане густішою.
Коли білкова маса стала щільніше, а бульбашки набагато менше, додайте решту цукру. Збивайте до повного розчинення цукру. Коли цукор розчиниться, а маса стане густою, щільною і не буде стікати з вінчиків міксера. Збийте меренгу міксером на низькій швидкості ще протягом 1 хвилини.
До збитих білків висипте просіяне миндальне борошно з цукровою пудрою. Акуратно вмішайте борошняну масу в меренгу, використовуючи силіконову лопатку. Перемішане до однорідного стану тісто, розділіть на дві рівні частини, переклавши одну половину в чисту і суху ємність.
В одну частину тіста додайте по кілька крапель харчового барвника червоного і фіолетового кольору. Перемішайте масу, поки вона не стане однакового кольору. Другу ж частину тіста залишайте не зафарбованою. Ще раз добре перемішайте її лопаткою.
Візьміть два кондитерських мішка. В один покладіть кольорове тісто, а в інший біле. Покладіть їх на стіл і за допомогою шпателя, посуньте тісто так, щоб в ньому не було пухирців повітря.
Зріжте кінчики на кожному з мішків однакового розміру. Вставте мішки з білим і кольоровим тістом ще в один кондитерський мішок з круглим наконечником. На деко викладіть пергамент. Намалюйте на ньому кола діаметром приблизно 2,5 сантиметра, залишаючи між ними відстань близько 2-4 сантиметри. Видавіть тісто з кондитерського мішка в намальовані кола. Видавлюйте тісто плавно, поки воно не займе всю площу кола, а потім різким рухом «зріжте» тісто в сторону, щоб залишився невеликий хвостик.
Залиште тісто на столі на деякий час, поки тісто зверху підсохне і не буде прилипати до ваших пальців. Поставте макаруни в розігріту заздалегідь до 135 градусів духовку, випікайте 13-15 хвилин. Після закінчення часу макаруни зніміть з дека, перекладіть на решітку. Залиште їх остигати.
Тим часом приготуйте крем. У чисту ємність покладіть вершкове масло і вершковий сир, вони повинні бути кімнатної температури. Перемішайте їх вінчиком в однорідну масу.
Коли масло з сиром змішаються, висипте до них цукрову пудру, додайте згущене молоко і ванільний екстракт. Знову перемішайте інгредієнти, поки маса не стане ніжною і повітряною.
Візьміть чистий кондитерський мішок, встановіть в нього насадку «зірочка». Для зручності поставте кондитерський мішок в стакан, розправте краї і перекладіть крем. Візьміть один макарун, нанесіть на нього крем по колу, видавлюючи з кондитерського мішка, залишаючи в центрі порожнечу.
Повторіть таку процедуру з половиною макарун. У центр кожного макаруна покладіть невелику кількість чорничного варення, за допомогою шприца або маленькою ложечкою.
Коли половина макурун вже покриєте начинкою, приєднайте до них другу половину печива. Насолоджуйтесь готовими макарунами з кремом.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти