Укр
Рус
Макаруни Випічка Італійська кухня

Макаруни з кремом

( 4.8333 4 512 12 оцінок)
962 - переглядів
65 хвилинпорцій - 3складність - 3 з 5
Макаруни з кремом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Сьогодні представляємо вам рецепт - Чорничні макаруни з вершковим кремом, зроблені з вершкового сиру з додаванням варення. Ця випічка, яка добре виглядає на дитячих святах або урочистих заходах.

Інгредієнти

  • Варення за смаком
  • Екстракт ванілі 1/2 ч.л
  • Молоко сгущене 10 г.
  • Сир вершковий 35 г.
  • Вершкове масло 50 г.
  • Барвник за смаком
  • Цукрова пудра 90 г.
  • Мигдалеве борошно 70 г.
  • Цукор 55 г.
  • Білок яєчний 55 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Використовуючи кухонний комбайн або кавомолку, подрібніть мигдаль в борошно. З'єднайте миндальне борошно з цукровою пудрою. Просійте їх через сито кілька разів.

Крок - 1
02

Помістіть яєчні білки в глибоку миску, щоб зручно було їх збивати. Збийте міксером білки на середній швидкості, до утворення повітряних бульбашок. У збиті білки додайте половину цукру. Продовжуйте збивати, поки маса не стане густішою.

Крок - 2
03

Коли білкова маса стала щільніше, а бульбашки набагато менше, додайте решту цукру. Збивайте до повного розчинення цукру. Коли цукор розчиниться, а маса стане густою, щільною і не буде стікати з вінчиків міксера. Збийте меренгу міксером на низькій швидкості ще протягом 1 хвилини.

Крок - 3
04

До збитих білків висипте просіяне миндальне борошно з цукровою пудрою. Акуратно вмішайте борошняну масу в меренгу, використовуючи силіконову лопатку. Перемішане до однорідного стану тісто, розділіть на дві рівні частини, переклавши одну половину в чисту і суху ємність.

Крок - 4
05

В одну частину тіста додайте по кілька крапель харчового барвника червоного і фіолетового кольору. Перемішайте масу, поки вона не стане однакового кольору. Другу ж частину тіста залишайте не зафарбованою. Ще раз добре перемішайте її лопаткою.

Крок - 5
06

Візьміть два кондитерських мішка. В один покладіть кольорове тісто, а в інший біле. Покладіть їх на стіл і за допомогою шпателя, посуньте тісто так, щоб в ньому не було пухирців повітря.

Крок - 6
07

Зріжте кінчики на кожному з мішків однакового розміру. Вставте мішки з білим і кольоровим тістом ще в один кондитерський мішок з круглим наконечником. На деко викладіть пергамент. Намалюйте на ньому кола діаметром приблизно 2,5 сантиметра, залишаючи між ними відстань близько 2-4 сантиметри. Видавіть тісто з кондитерського мішка в намальовані кола. Видавлюйте тісто плавно, поки воно не займе всю площу кола, а потім різким рухом «зріжте» тісто в сторону, щоб залишився невеликий хвостик.

Крок - 7
08

Залиште тісто на столі на деякий час, поки тісто зверху підсохне і не буде прилипати до ваших пальців. Поставте макаруни в розігріту заздалегідь до 135 градусів духовку, випікайте 13-15 хвилин. Після закінчення часу макаруни зніміть з дека, перекладіть на решітку. Залиште їх остигати.

Крок - 8
09

Тим часом приготуйте крем. У чисту ємність покладіть вершкове масло і вершковий сир, вони повинні бути кімнатної температури. Перемішайте їх вінчиком в однорідну масу.

Крок - 9
10

Коли масло з сиром змішаються, висипте до них цукрову пудру, додайте згущене молоко і ванільний екстракт. Знову перемішайте інгредієнти, поки маса не стане ніжною і повітряною.

Крок - 10
11

Візьміть чистий кондитерський мішок, встановіть в нього насадку «зірочка». Для зручності поставте кондитерський мішок в стакан, розправте краї і перекладіть крем. Візьміть один макарун, нанесіть на нього крем по колу, видавлюючи з кондитерського мішка, залишаючи в центрі порожнечу.

Крок - 11
12

Повторіть таку процедуру з половиною макарун. У центр кожного макаруна покладіть невелику кількість чорничного варення, за допомогою шприца або маленькою ложечкою.

Крок - 12
13

Коли половина макурун вже покриєте начинкою, приєднайте до них другу половину печива. Насолоджуйтесь готовими макарунами з кремом.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овсяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Овсяна каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Тефтелі з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі з підливою 35 5 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі в томатному соусі 90 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лагман з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Лагман з фаршем 120 6 3 з 5 - детальніше -
Макарони в мікрохвильовці - покроковий рецепт, фото 1 Макарони в мікрохвильовці 55 6 3 з 5 - детальніше -
Суп Том ям з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1 Суп Том ям з томатною пастою 55 5 3 з 5 - детальніше -
Каша манна без грудочок - покроковий рецепт, фото 1 Каша манна без грудочок 40 3 2 з 5 - детальніше -