Укр
Рус
Макаруни Випічка Італійська кухня

Макаруни з сирною начинкою

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

2965 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Макаруни з сирною начинкою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Макарун - печиво маленької круглої форми з мигдального борошна (найчастіше) - активно завоював почесне місце і на нашому столі. Макаруни стали практично найбільш затребуваною випічкою на святах і бенкетах. Рецепт макарун з сирною начинкою хочемо запропонувати і ми.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макаруни з сирною начинкою" (на 100 грам)

  • Білки6.9 гр.
  • Жири16.5 гр.
  • Вуглеводи38.1 гр.
  • Калорії326 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яєчні білки кімнатної температури, відокремивши від жовтків, помістіть в глибоку миску. Використовуючи міксер, збийте білки на середній швидкості до пишної піни.

Крок - 1
02

Потім, періодично вимикаючи міксер, додайте до білків невеликими порціями цукор, бажано дрібнокристалічний, щоб він повністю розчинився. Продовжуйте збивати білкову масу, до стійкої піни. За бажанням в збиту білкову масу додайте трохи харчового барвника коричневого кольору.

Крок - 2
03

Продовжіть збивати масу міксером, поки барвник не розподілиться і маса не придбає рівномірний колір. Коли вже білкова маса готова, поставте на бортики миски сито з ручкою. В сито насипте цукрову пудру і мигдалеве борошно. Якщо у вас немає готового мигдалевого борошна, його можна приготувати самостійно. Добре висушений мигдаль, без коричневої шкірки, помістіть в кавомолку і перетріть горіхи в борошно. Просійте цукрову пудру і мигдалеву борошно відразу в миску з збитими білками.

Крок - 3
04

З'єднайте білкову, забарвлену масу з сухими інгредієнтами, перемішуючи акуратно лопаткою. Ідеальним буде тісто, коли збите білкове тісто плавно спадає з лопатки і лягає рівною стрічкою.

Крок - 4
05

Готове тісто перекладіть в кондитерський мішок з круглою насадкою. Видавіть суміш на деко, застелене пергаментним папером, кружечками діаметром 2-3 сантиметри, залишаючи між ними відстань близько 3 сантиметрів.

Крок - 5
06

Потім дайте кухлик трохи підсохнути, приблизно 10-15 хвилин, якщо легенько доторкнутися до тіста, воно не повинно прилипати до пальців. Підсохлі макаруни поставте в розігріту духовку до 150 градусів. Випікайте 13 хвилин.

Крок - 6
07

Поки випікаються макаруни в духовці, займіться приготуванням сирної начинки. У чисту і суху миску викладіть вершковий сир і розімніть його лопаткою.

Крок - 7
08

Потім додайте до сиру цукор і ванільний екстракт. Перемішайте вінчиком інгредієнти, поки не розчиниться цукор, а маса не придбає ніжну кремову структуру.

Крок - 8
09

Візьміть ще одну ємність. Вилийте в неї холодні жирні вершки. Використовуючи міксер, збийте вершки, починаючи з малих оборотів, потім поступово збільшуйте. Збивайте до тих пір, поки вершкова маса буде зберігати придаваєму форму.

Крок - 9
10

Перекладіть збиті вершки до сирної маси. Додавайте потроху, перемішуючи вінчиком або лопаткою. Готову начинку перенесіть в кондитерський мішок з круглою насадкою, хоча ви можете використовувати будь-яку.

Крок - 10
11

Вийміть з духовки макаруни і дайте їм повністю охолонути. Тільки потім можете починати наносити на них сирну начинку. Розділіть макаруни порівну. Переверніть одну половину печива і видавіть на них крем.

Крок - 11
12

Зверху на крем викладіть другу частину печива, трохи притиснувши його до крему. Для більшої привабливості макарун їх можна обваляти в пісочній крихті. У невеликій ємності роздавіть пісочне печиво. Беріть по одному макаруну з начинкою, перевернувши його на бік і прокручуючи печиво, нанесіть пісочну крихту на крем.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Паста - покроковий рецепт, фото 1 Паста 30 4 2 з 5 - детальніше -
Куряча грудка - покроковий рецепт, фото 1 Куряча грудка 30 2 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гаспачо класичний - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо класичний 40 4 2 з 5 - детальніше -
Панкейкі на кефірі - покроковий рецепт, фото 1 Панкейкі на кефірі 60 3 3 з 5 - детальніше -
Гречаники без м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Гречаники без м’яса 45 3 3 з 5 - детальніше -