Укр
Рус
Макарони Другі страви Іспанська кухня

Макарони з яйцями

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

582 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Макарони з яйцями - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іспанська кухня, Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Макарони з яйцями - незвичайне для нас поєднання продуктів. Але, якщо його правильно приготувати, така страва виходить дуже смачною. Як це зробити, детально розповідається в рецепті. Страва з макаронів з яйцями і овочами виходить яскравою, красивою, апетитною і ситною. Одного разу спробувавши, ви будете готувати її постійно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макарони з яйцями" (на 100 грам)

  • Білки1.6 гр.
  • Жири2.6 гр.
  • Вуглеводи5.7 гр.
  • Калорії55 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти. Зубчики часнику очистіть від лушпиння і наріжте тонкими слайсами. Моркву очистіть від шкірки, вимийте і наріжте тонкою соломкою. Капусту і зелений солодкий перець вимийте, просушіть і теж поріжте соломкою. Зелену цибулю (або порей) вимийте, обтрусіть від вологи і розділіть на білу і зелену частину, а потім кожну подрібніть ножем.

Крок - 1
02

Влийте в каструлю воду і доведіть до кипіння. Відправте туди макарони і варіть до стану альденте. Готові макарони відкиньте на друшляк, промийте водою і дайте стекти. Потім викладіть на тарілку і змішайте з рослинним маслом.

Крок - 2
03

У глибокій сковороді розігрійте олію для смаження. Вбийте туди яйця і розмішайте, щоб розбити жовтки. Посоліть, поперчіть за смаком і знову перемішайте.

Крок - 3
04

Всипте подрібнену зелену цибулю (зелену частину) і, злегка помішуючи, готуйте на слабкому вогні 1 хвилину. Повинен вийти м'який яєчний скрембл. Перекладіть його на тарілку.

Крок - 4
05

Сковороду вимийте і знову розігрійте рослинне масло. Підсмажте на ньому подрібнений часник до появи аромату. Всипте білу частину зеленої цибулі і, помішуючи, смажте 15 секунд на сильному вогні.

Крок - 5
06

Додайте нарізану моркву і, помішуючи, смажте ще 30 секунд. Всипте подрібнену капусту і смажте ще 15 секунд, весь час мішаючи овочі.

Крок - 6
07

Надішліть до решти інгредієнтів нарізаний зелений перець і обсмажуйте все разом ще 30 секунд. Додайте на сковороду варені макарони. Перемішайте, щоб овочі рівномірно розподілилися між ними.

Крок - 7
08

Влийте в блюдо темний соєвий соус, зелений і червоний соус чилі, а також білий оцет. Гарненько перемішайте інгредієнти.

Крок - 8
09

Посоліть і поперчіть макарони за смаком, перемішайте і додайте яєчний скрембл. Все ще раз добре перемішайте і вимкніть вогонь.

Крок - 9
10

Присипте макарони з яйцями залишеною подрібненою зеленою цибулею і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт Сирний - покроковий рецепт, фото 1 Торт Сирний 40 3 3 з 5 - детальніше -
Лікер домашній "Бейліз" - покроковий рецепт, фото 1 Лікер домашній "Бейліз" 25 1 2 з 5 - детальніше -
Рулет з лаваша з лососем - покроковий рецепт, фото 1 Рулет з лаваша з лососем 30 2 2 з 5 - детальніше -
Нуга - покроковий рецепт, фото 1 Нуга 45 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Равіолі з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі з м’ясом 180 7 3 з 5 - детальніше -
Фруктовий суп з кавуна - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий суп з кавуна 40 5 3 з 5 - детальніше -
Мармелад рецепт для дітей - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад рецепт для дітей 45 3 3 з 5 - детальніше -
Пастила в сушарці - покроковий рецепт, фото 1 Пастила в сушарці 55 3 3 з 5 - детальніше -