Укр
Рус
Макарони Другі страви Білоруська кухня

Макарони з сиром і беконом

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

614 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Макарони з сиром і беконом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Найкращий, самий вершковий і самий ароматний рецепт макаронів з сиром і беконом! Ця сирна страва з макаронів готується з 3 різних видів сиру - чеддер, грюйер і вершковий сир. Сирний соус дуже вершковий і усіяний шматочками хрусткого бекону. Додайте більше шматочків бекону і дрібно нарізаної петрушки, щоб вийшов рецепт комфортної їжі. Якщо ви ніколи не пробували готувати домашні макарони з сиром, спробуйте цей рецепт.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макарони з сиром і беконом" (на 100 грам)

  • Білки10.1 гр.
  • Жири14.3 гр.
  • Вуглеводи15.5 гр.
  • Калорії240 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Доведіть до кипіння велику каструлю з підсоленою водою і додайте макарони. Готуйте пасту відповідно до інструкцій на упаковці, поки вона не стане однорідною. Злийте воду з макаронів і тримайте їх в теплі. Поки готується паста, приготуйте сирний соус і бекон. Розігрійте великий сотейник на середньому вогні. Обсмажте скибочки бекону, поки вони не стануть хрусткими і золотистими, потім перекладіть на піднос, застелений паперовими рушниками, щоб ввібрати надлишки масла.

Крок - 1
02

У сковороду з беконом додайте вершкове масло і дайте йому розтопитися на середньому вогні. Додайте в сотейник борошно і збивайте, варіть близько 1 хвилини.

Крок - 2
03

Після того, як соус буде готовий, почніть додавати молоко. Додавайте по 1 чашці за раз і добре збивайте після кожного додавання. Продовжуйте додавати молоко, добре збиваючи, поки суміш не стане однорідною і без грудок. Потім додайте курячий або овочевий бульйон і приправте сіллю, чорним меленим перцем, паприкою і, за бажанням, часниковим порошком.

Крок - 3
04

Далі додайте в сотейник, заздалегідь натертий сир: чеддер, грюйер і вершковий сир. Переконайтеся, що вершковий сир розм'якшується при кімнатній температурі, і при додаванні розбийте його на дрібні шматочки. Зменшіть вогонь до слабкого / середнього і готуйте ще 7-9 хвилин, періодично помішуючи, поки сир повністю не розчиниться. Використовуйте вінчик, щоб розбити всі шматочки вершкового сиру.

Крок - 4
05

Бекон наріжте невеликими шматочками і додайте в соус; зарезервуйте кілька шматочків для прикраси страви.

Крок - 5
06

Полийте приготовлену раніше пасту підготовленим сирним соусом і перемішайте. Дайте пасті постояти близько 5 хвилин, щоб вона загусла, потім подавайте. При бажанні прикрасьте верх шматочками бекону і нарізаною петрушкою. Цією стравою з макаронів з сиром і беконом найкраще насолоджуватися у свіжому вигляді. Якщо розігрівати, то рекомендуємо робити це на плиті; додавши більше курячого або овочевого бульйону, щоб відновити соус.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт Снікерс - покроковий рецепт, фото 1 Торт Снікерс 90 7 4 з 5 - детальніше -
Торт Трухлявий пень - покроковий рецепт, фото 1 Торт Трухлявий пень 60 7 3 з 5 - детальніше -
Пісочне печиво ромашка - покроковий рецепт, фото 1 Пісочне печиво ромашка 50 4 2 з 5 - детальніше -
Мариновані баклажани - покроковий рецепт, фото 1 Мариновані баклажани 50 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Новорічний пікантний салат - покроковий рецепт, фото 1 Новорічний пікантний салат 50 4 3 з 5 - детальніше -
Шашлик з курки на мангалі - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з курки на мангалі 75 4 3 з 5 - детальніше -
Фондю з вином - покроковий рецепт, фото 1 Фондю з вином 55 2 3 з 5 - детальніше -
Гарбузова каша - покроковий рецепт, фото 1 Гарбузова каша 45 4 3 з 5 - детальніше -