Укр
Рус
Макарони Другі страви Італійська кухня

Макарони з песто

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1122 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Макарони з песто - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Щоб насолодитися середземноморською кухнею, необов'язково йти в ресторан. Приготуйте традиційну італійську страву і побалуйте сім'ю смачними і яскравими макаронами з соусом песто.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Макарони з песто" (на 100 грам)

  • Білки5.4 гр.
  • Жири15 гр.
  • Вуглеводи18.7 гр.
  • Калорії238 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте соус Песто. Листя базиліка ретельно вимийте під проточною водою і просушіть. Викладіть зелень в чашу стаціонарного блендера. Сюди ж додайте очищений від лушпиння часник.

Крок - 1
02

Додайте в чашу кешью. Їх можна замінити волоськими або кедровими горіхами в такій же кількості. Полийте суміш оливковим маслом і дайте настоятися протягом 5 хвилин.

Крок - 2
03

Всипте до решти інгредієнтів натертий пармезан, сіль, чорний мелений перець і додайте ще трохи оливкового масла.

Крок - 3
04

Перемішайте масу ложкою. Накрийте чашу блендера кришкою і переміксуйте протягом хвилини. Відкрийте кришку, зберіть соус зі стінок чаші і додайте трохи оливкового масла. Продовжуйте подрібнювати інгредієнти до отримання кремоподібної однорідної маси. Вилийте в суміш масло, що залишилося і переміксуйте.

Крок - 4
05

Поставте на плиту глибоку сковороду з водою. Доведіть рідину до кипіння, посоліть і всипте макарони фузіллі. Для приготування цієї страви, можна використовувати не тільки спіралевидну пасту, а й вироби будь-якої іншої форми. Варіть протягом 9-10 хвилин до готовності. Процідіть макарони через друшляк і дайте стекти зайвій рідині.

Крок - 5
06

Налийте в сковороду оливкове масло і поставте на середній вогонь. У розігріту жаровню викладіть нарізаний кубиками часник і обсмажте до золотистого кольору.

Крок - 6
07

Овочі ретельно вимийте під проточною водою і обсушіть паперовими рушниками. Кабачок і болгарський перець наріжте кубиками і всипте в сковороду до часнику, обсмажте хвилину. Викладіть до інгредієнтів помідори черрі і розділену на суцвіття брокколі.

Крок - 7
08

Готуйте протягом хвилини, потім влийте овочевий бульйон. Посоліть, переміксуйте і додайте трохи соусу Песто. Знову перемішайте суміш і викладіть в жаровню макарони. Змішайте інгредієнти і тушкуйте протягом 2 хвилин.

Крок - 8
09

Додайте листя базиліка, переміксуйте і викладіть в порційне блюдо. Притрусіть страву пластівцями чилі, сумішшю італійських трав, подрібненим листям базиліка і тертим пармезаном. Полийте оливковою олією і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Заварне тісто - покроковий рецепт, фото 1 Заварне тісто 30 1 2 з 5 - детальніше -
Тістечко Тірамісу - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко Тірамісу 50 2 4 з 5 - детальніше -
Суп з лісових грибів - покроковий рецепт, фото 1 Суп з лісових грибів 35 4 2 з 5 - детальніше -
Вівсяна каша веганська - покроковий рецепт, фото 1 Вівсяна каша веганська 25 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Роли з лососем - покроковий рецепт, фото 1 Роли з лососем 0 5 60 з 5 - детальніше -
Кекси з какао - покроковий рецепт, фото 1 Кекси з какао 65 3 3 з 5 - детальніше -
Смачний фондан - покроковий рецепт, фото 1 Смачний фондан 55 2 3 з 5 - детальніше -